Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Στη βουλή τα αιτήματα του κλάδου των δασεργατών



Μετέφερε στη Βουλή ως Αναφορά επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας- Αλμωπίας στην οποία περιλαμβάνονται αιτήματα του κλάδου των δασεργατών 

Η Βουλευτής Πέλλας κ. Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε ως Αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, επιστολή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έδεσσας- Αλμωπίας,  στην οποία περιλαμβάνονται αιτήματα του κλάδου των δασεργατών καθώς και η απογοήτευσή τους για την παραμέληση του κλάδου τους. Ανάμεσα στα αιτήματα τους καταγράφονται τα κάτωθι:
- Η ανάγκη για αύξηση των πιστώσεων στα δασαρχεία προκειμένου να αναληφθούν δράσεις πρόληψης για την προστασία των δασών καθώς και να αντιμετωπιστούν οι καθαρισμοί των δασών, οι αντιπυρικές ζώνες τα αντιπλημμυρικά έργα και τα έργα αυτά να υλοποιηθούν στους δασικούς συνεταιρισμούς. 
- Να επιδοτηθούν οι δασικοί συνεταιρισμοί αλλά και οι δασεργάτες ώστε να προχωρήσουν σε ανανέωση του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού.
- Να αυξηθούν οι αμοιβές των δασεργατών, οι οποίοι κάθε χρόνο εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, εκθέτοντας και την ίδια τη ζωή τους σε κίνδυνο. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ξέχασες το αίτημα για το κριθαρι όπως είχαν πει μισές δουλειές κάνεις Θεοδώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ 3:43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ. ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρέξε Τζάκρη τα φουγάρα σου σβήσαμε.η κυρία ότι πετάει ψηφίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.