Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Τα θέματαΤην  Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 στις 12:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή και στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
1 Αναμόρφωση Στοχοθεσίας του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Αλμωπίας έτους 2022.
2 Αποδοχή συμπληρωματικής χρηματοδότησης - κατανομής, αναμόρφωση προϋπολογισμού (λειτουργικές δαπάνες σχολείων).
3 Αποδοχή συμπληρωματικής χρηματοδότησης - κατανομής, αναμόρφωση προϋπολογισμού (συμπληρωματική απόφαση μηνός Μαρτίου 2022).
4 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού - Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος, έτους 2022.
5 Επικύρωση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμο Αλμωπίας και των Νομικών του Προσώπων (του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ), ετών 2021-2022 (διάστημα δώδεκα(12) μηνών)», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και συγκεκριμένα για τα Τμήματα 5 και 12.
6 Επικύρωση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμο Αλμωπίας και των Νομικών του Προσώπων (του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ), ετών 2021-2022 (διάστημα δώδεκα(12) μηνών)», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και συγκεκριμένα για τα Τμήματα 1,3,4,6,7,10,13,16 και 17.
7 Επικύρωση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμο Αλμωπίας και των Νομικών του Προσώπων (του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ), ετών 2021-2022 (διάστημα δώδεκα(12) μηνών)», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και συγκεκριμένα για τα Τμήματα 15 και 18.
8 Επικύρωση ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΙΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοιχτή διαδικασία μέσω ΕΣΗΔΗΣ, για την «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμο Αλμωπίας και των Νομικών του Προσώπων (του ΚΕΚΠΑ, της ΔΗΚΕΑ), ετών 2021-2022 (διάστημα δώδεκα(12) μηνών)», με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και συγκεκριμένα για τα Τμήματα 2,8,9,11 και 14.
9 Λήψη απόφασης για έγκριση απόφασης δημάρχου ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου.
10 Λήψη   απόφασης   ορισμού   πληρεξουσίου  δικηγόρου αναφορικά με την αριθ.ΑΚ115/2022 ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ (σχετ.ΔΕφΘες.21/2022 απόφαση) ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου  Θεσσαλονίκης.
11 Λήψη  απόφασης  ορισμού  πληρεξουσίου   δικηγόρου  αναφορικά με την αριθ.ΑΓ29/2022  ΑΓΩΓΗ ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πατρών.
12 Διαβίβαση της αριθ.πρωτ.5002/24-03-2022 ΑΙΤΗΣΗΣ για λήψη απόφασης αναφορικά με τις ενέργειες πληρεξουσίου δικηγόρου (σχετ. αριθ. 47/2022 απόφαση Ο.Ε.).
13 Λήψη απόφασης ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου αναφορικά με την αριθ. Π80/2022 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ                      ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου  Θεσσαλονίκης.
14 Έγκριση ανάθεσης δαπάνης εργασιών μαγειρείου για τις ανάγκες της Μαθητικής Εστίας Δήμου Αλμωπία.
15 Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο: «Ολοκληρωμένο Έργο Ανάπλασης Δικτύου Κοινοχρήστων Χώρων στην Πόλη της Αριδαίας» στα πλαίσια της Πρόσκλησης «Ελλάδα 2.0» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΔΜΕΑΑ/ΥΠΕΝ), στο Πρόγραμμα «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ» και αποδοχή των όρων της Πρόσκλησης.
16   Έγκριση της μελέτης με τίτλο : «Ολοκληρωμένο Έργο Ανάπλασης Δικτύου Κοινοχρήστων Χώρων στην Πόλη της Αριδαίας»
17 Έγκριση σύναψης σύμβασης με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για την υπηρεσία με τίτλο: «ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.»
18 Καθορισμός των όρων διακήρυξης μίσθωσης ακινήτου (σταυλικής εγκατάστασης).
19 Έγκριση της αριθ. 09/2022 απόφασης του Δ.Σ. της ΚΕΚΠ-Α.

Την  Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022 στις 12:00 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή και στις 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
1ο Αναμόρφωση Στοχοθεσίας του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Αλμωπίας έτους 2022.
2ο 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αλμωπίας, οικ. έτους 2022
3ο Εκμίσθωση δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων της Τ.Κ.Αψάλου
4ο Παραχώρηση  χρήσης υδρευτικής γεώτρησης στον Δήμο Αλμωπίας για τις αρδευτικές ανάγκες του αγρού Σωσάνδρας. (αριθ. 19/2022 Απόφαση Δ.Ε.Υ.Α.Α.)

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ερωτηση!1)οι ταβερνες στις τουριστικες περιοχες του Δημου πληρωνουν τελη χρησης κοινοχρηστου χωρου και αν ναι για ποσα τετραγωνικα σε σχεση με αυτα που χρησιμοποιουν? 2) εχουν αδεια απο την πολεοδομια για τις κατασκευες που εχουν κανει σε δημοσιο χωρο?δινω τροφη για σκεψη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν πληρώνουν και ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει, δεν είναι τροφή για σκέψη αλλά λόγος για επέμβαση του κ.Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.