Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση υποψήφιου δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη με το ΔΣ εμπορικού συλλόγου Γιαννιτσών


Στα πλαίσια των προεκλογικών δραστηριοτήτων του ο 
υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης Στάθης Φουντουκίδης συναντήθηκε με συνεργάτες του με το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Γιαννιτσών. Σε ανακοίνωσή του για τη συνάντηση αναφέρει:  

Την Πέμπτη 14-4-2022 ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης Στάθης Φουντουκίδης, συνοδευόμενος από τους στενούς συνεργάτες του Αγάθη Μακρίδου και Χάρη Αγγελίδη συναντήθηκε με το Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Γιαννιτσών.
 
Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου της πόλης εξέφρασαν αιτήματα και τις ανησυχίες τους, που έγιναν ήδη αγωνία, για την βιωσιμότητα των καταστημάτων της περιοχής μας.
 
Οι συνομιλητές μας τόνισαν τον κομβικό ρόλο, που οφείλει να διαδραματίσει η δημοτική αρχή ώστε να γίνει ελκυστικότερη η αγορά τόσο στους τοπικούς καταναλωτές όσο και στους δυνητικούς επισκέπτες της πόλης: η καθαριότητα της πόλης, η  διευθέτηση του χρόνιου προβλήματος στάθμευσης, ο επαρκής φωτισμός, η δημιουργία και συντήρηση λειτουργικών, καθαρών και σε καλή κατάσταση πεζοδρομίων, οι δεντροφυτεύσεις, είναι μερικά από τα στοιχεία, που θα δώσουν άλλη εικόνα στον αστικό ιστό, είναι όλα όμως δυστυχώς παραμελημένα.
 
Στον υποψήφιο δήμαρχο δόθηκε η ευκαιρία να αναλύσει το τολμηρό και πρωτοπόρο σχέδιο της παράταξης του για μια συνολική ανάπλαση του κέντρου, από τον πεζόδρομο μέχρι το Φιλίππειο, σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του θεμελιώδους προβλήματος της στάθμευσης, για το οποίο αναγκαία κρίνεται η δημιουργία τριών χωρών στάθμευσης, που θα καλύπτουν τον επισκέπτη του κέντρου, με σημεία προτίμησης την περιοχή του πεζόδρομου, την περιοχή της Πλατείας Γκόνου Γιώτα και την περιοχή του Παζαριού.
 
Συζήτηση έγινε ακόμη για την ανάγκη ενίσχυσης της ταυτότητας της τοπικής αγοράς και της πόλης εν γένει, με την προβολή μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών, που οι κάτοικοι της προσφέρουν.
 
Από τα τρέχοντα αλλά και φλέγοντα θέματα, που συζητήθηκαν, έμφαση δόθηκε ακόμη:
- Στην ανάγκη μείωσης των δημοτικών τελών, που είναι αποκλειστική ευθύνη του Δήμου ,η οποία δυστυχώς ακόμη δεν έχει αναληφθεί, καθώς η αύξηση της ρήτρας αναπροσαρμογής οδηγεί και σε αύξηση των τελών.
- Στην καθυστέρηση στο πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου, όσον αφορά την πόλη των Γιαννιτσών και την μη ένταξη στο πρόγραμμα των οδών Χατζηδημητρίου και Βενιζέλου, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της αγοράς.
 
Η διαβούλευση με τους φορείς του Δήμου μας, αλλά και τους απλούς πολίτες συνεχίζεται, ώστε με την ανάληψη της δημοτικής αρχής να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην πρόοδο του Δήμου.

Με εκτίμηση
Στάθης Φουντουκίδης

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Τι έλεγε ο Κούλης είπαμε;

    https://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-k%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ www.triklopodia.gr!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ !!!

      Διαγραφή
  2. O ΛAKHΣ ME ΠOION EINAI ME TON KAΣTEP H ME TON ΦOYNTOYK. H KAI ME TOYΣ ΔYO. ΔΛΔ KAI ME TON AΣTYΦYΛAΞ KAI ME TON XΩPOΦYΛAΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού στο ψάρεμα είσαι μπούφος ρε 4:41 γιατί δολωνεις άσκοπα; Πρέπει δηλαδή να σου δώσει λογαριασμό ένας βουλευτής ποιον θα στηρίξει σε δημοτικές εκλογές; Γιατί δεν ζητάς το ίδιο και από τους υπόλοιπους; Τώρα για τον Φουντουκιδη, τον Καστεριδη, τον Θεοδωρίδη έχω να πω ότι είναι το νεράκι στον μύλο του Στάμκου. Ο πιο ανίκανος δήμαρχος της Ελλάδας άρχισε να έχει πλέον ελπίδες εκλογής εξ αιτίας όλων αυτών των επίδοξων που το μόνο που κάνουν είναι κουτσομπολιό στα καφενεια. Αντιπολίτευση μηδέν από τους εν ενεργεία και πολύ ροχαλητο από τον νέο γόνο του κατεστημένου της τελευταίας 40ετιας. Ειδικά αυτός με όσους έχει δίπλα του, γελάνε και οι πετεινοί. Ο Δήμος Πέλλας για να απαλλαγεί από αυτόν τον επικίνδυνο και μυθοπλαστη δήμαρχο έχει ανάγκη από μια σοβαρή υποψηφιότητα, προερχόμενη ειτε από την κεντροδεξιά, ειτε απο την κεντροαριστερά (πλέον η κομματική ταυτότητα εκτός του οτι δεν έχει θέση, είναι και βαρίδιο) για να στείλει τον Στάμκο αδιάβαστο και ακλαφτο σπίτι του...

      Διαγραφή
  3. TAKH...TAKH, ME AYTA TA AΦOPIΣTIKA ΠOY ΓPAΦEIΣ KAI ΓIA TOYΣ TPEIΣ.
    EMMEΣΩΣ ΠΛHN ΣAΦΩΣ ΛEΣ, OTI ΣTIΣ EΠOMENEΣ EKΛOΓEΣ , ΛOΓΩ AΠΛHΣ ANAΛOΓIKHΣ, O ΛAKHΣ, ΘA XAIPETHΣEI THN BOYΛH. ΓI'AYTO KAI BAZEI ΠΛΩPH AΠO THN ΠΛATEIA ΣTHN ΔHMAPXIA. EKTOΣ KAI AN ΠAEI ΠPOΣ MONAΣTHPI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φίλε μου 7:52 δεν παίζεσαι.. Είσαι ανεπιδεκτος μάθησης και κακώς ασχολείσαι με την πολιτική. Από ψάρεμα γιοκ, από πολιτική νύχτα βαθιά, τι το θέλεις το ρημαδι; Στο σχόλιο μου δεν αφοριζω κανέναν από τους τρεις παρά μόνο τον επικίνδυνο για τον τόπο μας δήμαρχο Πέλλας. Για τους υπόλοιπους επίδοξους υποψηφίους απλά επισημαίνω λάθη και αδυναμίες. Ξέρεις ότι η πολιτική είναι κάτι σαν το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, την formula one, όπου και το μισό λάθος κοστίζει. Τώρα πως το διεστραμμένο σου μυαλό πάει στον Λάκη, προσωπικά δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Ίσως η εμμονές και η ψύχωση που έχεις με τον Βουλευτή πρέπει να διερευνηθεί από ειδικό (κατά προτίμηση ψυχίατρο)...

      Διαγραφή
    2. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ. Ο ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ 7*52 ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΛΑΚΗΣ. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ. ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ. ΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
  4. KAPATZOBA ΣE ΠAPAKAΛΩ BAΛE TO ΣXOΛIO MOY ΓIA NA ΔEI ΠOΣO ΩPAIOΣ EINAI O TAKHΣ ...TAKHΣ ΠOY AYTOΘAYMAZETAI.
    TAKH...TAKH ,OTAN ΛEΣ, OTI KAI OI TPEIΣ, EINAI NEPAKI ΣTON MYΛO... KANOYN ANTIΠOΛITEYΣH KOYTΣOMΠOΛIOY ΣTA KAΦENEIA. KAI AΠO TON NEO ΓONO..ΠOΛY POXAΛHTO. ΔEN EINAI AΦOPIΣMOΣ, AΠAΞIΩΣH ΣE BAPOΣ TOYΣ; TI EINAI;EIΣAI ΣE ΔIATETAΓMENH YΠHPEΣIA ME ΣTOXO, OΛOI AKATAΛΛHΛOI, ΓIA NA ΠAPOYΣIAΣΘEI O ΛAKHΣ ΩΣ AΠOMHXANHΣ ΘEOΣ ....ΠIΘANON ,ΛOΓΩ EKΛOΓIKOY ΣYΣTHMATOΣ...META TIΣ EΘNIKEΣ EKΛOΓEΣ ΘA EMΦANIΣTEI...AYTH EINAI H ΔIAKAHΣ EΠIΘYMIA ΣAΣ. ΔIAΦOPETIKA MAΛΛON EXEIΣ OΓKO ΣTON EΓKEΦAΛO ΓIA AYTO PETAPEIΣ. NTOYΓPOY ΣE XEIPOYPΓO (KATA ΠPOTIMHΣH) OΓKOΛOΓO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις χάσει κάθε μέτρο λογικής 10:31 και λέω να μην σου απαντήσω για τους εξής δύο λόγους: πρώτον γιατί οι ηλίθιοι σαν εσενα έχουν ακαταλογιστο αντιγραφοντας κακογραμμένα και δεύτερον γιατί ο εσωτερικός σου κόσμος είναι ωσάν βόθρος με τα περιττώματα τα σου να χτυπούν κόκκινο στις μετρήσεις. Για τον Βασιλειάδη μην σκας και πολύ εσύ ο άθλιος γιατί είναι βουλευτής και θα παραμείνει, ανεξαρτητως συστήματος εκλογής και αριθμού εδρών. Άντε τα χάπια σου τώρα καθυστερημενε...

      Διαγραφή
    2. ΤΑΚΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 10.31 ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΒΟΔΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΗΡΟΣ Η ΧΟΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΞΥΠΟΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ.ΟΧΙ ΠΕΡΙΤΤΏΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.ΣΚΑΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  5. 10"31 είσαι ένα υποκειμενο που δίνει κατάρες. Να ξέρεις ότι όλες θα επιστρέψουν στο δικό σου κεφάλι βλάσφημε αμμορφωτε και τρισαθλιε!!! Karatzova γιατί δίνεις βήμα σε κομπλεξικα τετράποδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω ξεσηκωθήκατε οι πέριξ, TAKH, ΛAKH, ΣAKH..
    Σας γλεντάει ο 10,31, με τις αποκαλύψεις του.
    Γιατί που θα πάει μετά τις εθνικές εκλογές; Η έδρα μια θα είναι και όλοι λένε ποιανού θα είναι.
    Η περιφέρεια κλειστή. Μονόδρομος ο Δήμος. Εκτός και αν μένει στην πλατεία να ψήνει καφέδες και περιμένει τις επόμενες εκλογές.
    Το πουλάκι με το βουλευτιλίκι πέταξε. Όσες φωτό και αντιγραφές και αν κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.