Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δραστηριότητες Α.Σ.Μ. ''Μ.Αλεξάνδρου'' Γιαννιτσών



ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ “Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ” 
 ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  TAEKWON DO 
   
     Την προηγούμενη Πέμπτη 14/04/2022 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Γενικές Εξετάσεις Προαγωγής σε ανώτερες ζώνες καθώς και φιλικοί αγώνες Taekwon Do , στην αίθουσα του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨ο Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών.
    Την διοργάνωση παρακολούθησαν οι γονείς των αθλητών, τηρώντας το πρωτόκολλο κατά του covid 19, και χειροκρότησαν την προσπάθειά τους. Πρώτα διεξάχθηκαν οι εξετάσεις  σε όλες τις ζώνες σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα από την Ομοσπονδία ΕΛΟΤ  , το οποίο περιελάμβανε πούμτσε, τεχνικές αυτοάμυνας, τεχνικό αγώνα, θεωρία και θραύσεις ξύλων, ενώ επίσης παρουσίασαν και ομαδικές ασκήσεις με τεχνικές χεριών και ποδιών. Εξεταστής ήταν ο Μάστερ Δημήτριος Ινδόπουλος , προπονητής του συλλόγου , ο οποίος και συνεχάρη τους αθλητές του για την απόδοσή τους. Έπειτα ακολούθησαν αγώνες χωρίς ανάδειξη νικητή και όλοι βραβεύτηκαν με μετάλλια συμμετοχής. 
    Σε ανώτερες ζώνες προάχθηκαν οι εξής αθλητές : 
ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ : Βασιλειάδου Ελένη, Τζιάλης Μάξιμος, Ζησιάδης Ευστάθιος.
ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Ευφραιμίδου Θεοδώρα, Πλατής Αθανάσιος, Κωντζόγλου Ιωάννης, Τροχίδης Σωτήρης, Τσορλίνης Θεόδωρος.
ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Ευφραιμίδου Ελένη, Βασιλειάδης Γεώργιος, Ροϊδης Δημόκριτος, Νικολαίδης Πρόδρομος, Χατζηιωακειμίδης Νικόλαος, Χατζηιωακειμίδης Ιωακείμ, Ποιμενίδης Δημήτριος. 
ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Ροϊδης Δημόκριτος, Χατζηιωακειμίδης Νικόαος, Χατζηιωακειμίδης Ιωακείμ. 
ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ: Κασιμιάδου Ιωάννα, Ιακωβίδης Παναγιώτης, Χαμαλίδου Ηλέκτρα.
ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ματζούκα Γεωργιάννα, Καραμήτρος Αθανάσιος, Λυσίτσας Νικόλαος, Σωτηριάδης Αναστάσιος.ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΑΥΡΗ: Λυσίτσα Κατερίνα.
ΓΙΑ 2ο DAN: Χατζηγεωργίου Αναστασία, Μπόιτσης Ιωάννης.
ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ “Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ”  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ KICK BOXING

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις των αθλητών του “Μ.Αλεξάνδρου”  στο Ολυμπιακό Άθλημα του KICK BOXING , την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στην αίθουσα του συλλόγου.
    Οι αθλητές επέδειξαν άριστη τεχνική κατάρτιση εκτελώντας τις ασκήσεις του εξεταστικού προγράμματος της Ομοσπονδίας ΠΟΚ, με συντονισμό, ταχύτητα, εκρηκτικότητα και δύναμη που απαιτείται στο άθλημα του kick boxing. Επίσης εξετάστηκαν σε ασκήσεις σκιαμαχίας, ασκήσεις άμυνας, επιθέσεις, βασικά steps, τεχνικούς αγώνες και 3 διαφορετικούς αντιπάλους αλλά και θεωρία του αθλήματος.
    Εξεταστής ήταν ο Μάστερ Δημήτριος Ινδόπουλος , καθώς είναι εξεταστής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kick boxing , ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους μαθητές του.
    Προάχθηκαν οι παρακάτω αθλητές :
 
ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Χρυσάφη Σμαράγδα, Τίκης Χρήστος, Χατζηλιάδης Κωνσταντίνος, Εμμανουηλίδης Ιωάννης.
ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΖΩΝΗ:  Χατζηγεωργίου Μαρία-Άννα, Καμτσίκης Δημήτριος, Μαυρόπουλος Γεώργιος, Τεληγερίδης Ιωάννης, Εμμανουηλίδης Ιωάννης
ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Νούρη Μαρία, Χατζηπαρασκευαϊδης Νικόαλος, Κατμάδας Παναγιώτης.
ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ: Στεφανίδης Νικόλαος.
ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΖΩΝΗ 1 DAN: Παναγιωτόπουλος Αναστάσιος.

Ο Α.Σ.Μ. “Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών
εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.