Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συζητήσεις εξ αριστερών με γνωστό δικηγόρο για υποψηφιότητα στο Δήμο Πέλλας



Με τις δημοτικές εκλογές να πλησιάζουν, αργά αλλά σταθερά, οι (εν δυνάμει) υποψήφιοι Δήμαρχοι έχουν ξεκινήσει επαφές για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων και αρχίζουν να σχηματίζουν την διάταξη "μάχης". 
Οι κάλπες, ως γνωστόν, θα στηθούν τον Οκτώβριο του 2023, αλλά οι συνδυασμοί πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους (αν τελικώς ισχύσει αυτό).

Ειδικότερα στο Δήμο Πέλλας, το τελευταίο διάστημα, εκτός των άλλων, αναπτύσσονται πρωτοβουλίες, διεργασίες και «ζυμώσεις» για την εξεύρεση του υποψηφίου, που θα μπορέσει να εκφράσει αποτελεσματικά τον ευρύτερο αριστερό και προοδευτικό χώρο και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο.

Πολιτικά στελέχη από την Αριστερά με εμπειρία στον χώρο, έχουν ανοίξει ένα κύκλο επαφών και συζητήσεων, ανεπίσημων προς το παρόν, με στόχο να διερευνήσουν πολιτικές διαθέσεις και προθέσεις αλλά και διαθεσιμότητες προσώπων που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν συναινετικά με επιδίωξη την διεκδίκηση της διοίκησης στο μεγαλύτερο Δήμο του Ν. Πέλλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρόσωπο στο οποίο επικεντρώνεται το ενδιαφέρον από την κεντροαριστερά είναι ο δικηγόρος από τα Γιαννιτσά, Ζήσης Τριανταφυλλίδης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο ίδιος δεν διέψευσε την πληροφορία. Αντίθετα τόνισε ότι το ενδεχόμενο καθόδου του ως επικεφαλής ψηφοδελτίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Πέλλας, είναι ανοιχτό. "Βρίσκομαι σε συζητήσεις με πολιτικά στελέχη, αλλά κυρίως με πολίτες και εκπροσώπους φορέων ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν την διεκδίκηση του Δήμου Πέλλας που πρέπει να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει", μας είπε χαρακτηριστικά.
Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε, ο Ζήσης Τριανταφυλλίδης επιδιώκει συνεργασίες με πρόσωπα και κινήσεις από τον ευρύτερο αριστερό και κεντροαριστερό χώρο, βάσει προγραμματικών συμφωνιών και χωρίς προαπαιτούμενα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. εξαιρετικη περιπτωση , εξαιρετικος ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οποια επιπρόσθετη υποψηφιότητα "βολεύει" μόνο τον Στάμκο. Εκεί που ψυχοραγουσε, του χορηγειτε οξυγόνο υψηλής ροής για να ξαναζωντανέψει. Γίνατε μικρα κομματάκια για να σας φάει σαν στραγάλια. Οι επιλογές κύριοι πληρώνονται ακριβά και γι αυτό σοβαρευτείτε όσο υπάρχει χρόνος. Δεν νομίζω ότι η μάνα σας σας γέννησε για να γίνετε όλοι δήμαρχοι; Έχετε επιλογές ώστε να μπορείτε να γίνετε ισως υπουργοί, ίσως πρωθυπουργοί, ισως πυρηνικοί επιστήμονες, πιθανον πιλότοι, αλλά ο Δήμος Πέλλας δυστυχώς για εσάς εκλεγεί ΕΝΑΝ μόνο δήμαρχο. Αλοίμονο αν η ανικανότητα, η ανυπαρξία, ο ναρκισσισμός και η οπισθοδρόμηση επικρατήσουν για τέταρτη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (ΥΓ) το σχόλιο μου δεν αφορά αποκλειστικά και μονο τον κ. Τριανταφυλλίδη Ζήση, για να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχεροί σε εσάς κάτι θα αλλάξει με νέα πρόσωπα για τον Δήμο, σε εμάς στην Έδεσσα με έναν αποτυχημένο που δεν τον ψηφίζει κανένας πάλι τον ίδιο δήμαρχο θα έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να βγαίνει τόσα χρόνια ,κάτι θα κάνει καλά.
      Είδαμε τους προηγούμενους, χορτάσαμε.
      Είδαμε και τους φιλόδοξους νεοαριστερους,να προσπαθούν να φρενάρουν κάθε έργο νομίζοντας ότι έτσι κάνουν αντιπολίτευση.
      Άντε γειά.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.