Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραπομπή του Ν. Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο πρότεινε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου



Την παραπομπή του Νίκου Παππά στο Ειδικό Δικαστήριο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος με αφορμή τους χειρισμούς του στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, προτείνει η Εισαγγελέας του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδηλίνη.

Η εισαγγελική λειτουργός προτείνει επίσης να παραπεμφθεί για ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος του πρώην υπουργού, ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος είχε μιλήσει για εικονική σύμβαση με λιβανέζικο όμιλο προκειμένου να πάρει, αν και δεν είχε τις προϋποθέσεις μία από τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κ. Καλογρίτσας αποδίδει ρόλο οργανωτή στο Νίκο Παππά, αναφέροντας ότι εκείνος έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Τον τελευταίο λόγο για την παραπομπή ή μη θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ξεχασε να ξυριστεί, και θα αποφασισουν να του τα ξυρισουν, τα όποια γένεια έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικό δικαστήριο πρότεινε ο εισαγγελέας.
    Εδώ δεν υπάρχουν "αδιευκρινιστα" ποσά αλλά διευκρινισμενα με τηλεοπτικές άδειες.
    Τόλμησε να αλλάξει το καθεστώς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόλμησαν και έβαλαν τους μαφιόζους να πληρώσουν και προτείνουν ειδικό δικαστήριο, ντροπή και αίσχος . Έρχεται το τέλος σας πολιτικοί νάνοι.

      Διαγραφή
  3. Κρίμα, παραπέμπουν τον μόνο υπουργό που ,αν τον άφηναν, θα δημιουργούσε την NASA της Ελλάδας!!! Τέτοιο όραμα δεν είχε ούτε ο Εθνάρχης Καραμανλής, ούτε ο Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.