Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας - Τα θέματα



Την  Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 και ώρα 18.00΄ συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Αποχαρακτηρισμός ή επανεπιβολή χαρακτηρισμού ιδιωτικών εκτάσεων με χρήσεις πεζόδρομος και χώρος ανέγερσης εκκλησίας στα Ο.Τ. 183 κα Ο.Τ. 183Δ του εγκεκριμένου σχεδίου της Έδεσσας, σύμφωνα με το άρθρο 88 του Ν. 4759/2020 (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής). 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
2. 4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
3. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στον οικ. Καισαρειανά της Κοινότητας Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
4. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στην Άρνισσα (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
5. Κατάργηση ή μη θέσης περιπτέρου επί των οδών Εθν. Αντίστασης και Αργυροκάστρου, στην Έδεσσα (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).
6. Έκδοση ψηφίσματος για τη στήριξη των ιδιοκτητών ακινήτων στις περιοχές «Καραμάν», «Ντερέ» και «Άγιο Μάρκο» της Κοινότητας Έδεσσας (Εισηγητής:  Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση).
7. Παροχή δωρεάν σίτισης και καταλύματος διαμονής στο ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας – Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, του Κέντρου Υγείας Άρνισσας και του Κέντρου Υγείας Έδεσσας, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν. 4807/2021   (Εισηγητής:  Πρόεδρος).
8. Υποβολή αιτήματος παραχώρησης γεώτρησης που βρίσκεται στη Σωτήρα από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ε. στο Δήμο Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νση Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Τοπικής οικονομικής ανάπτυξης).

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Για ακόμη μια φορά τηλεδιάσκεψη το δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας. Μη μου πείτε ότι γίνεται λόγω κοβιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα νερά στον λόγγο τι θα γίνει τις βλάβες θα τις φτιάξετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το χειρότερο δημοτικό συμβούλιο άπαξ , με έναν Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου που μετά από τόσα χρόνια δεν ξέρει τον Ρόλο του λαικά αμολάει πάντα Αετό και αντί να είναι αμερόληπτος όπως οφείλει φοβάται τον Γιάννου για τον μισθό του.
    Από την άλλη όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι θέατρο, μία κωμωδία , μία τραγωδία η πολιτική τους ανεπάρκεια και γενικά η ανεπάρκεια τους επι των ζητημάτων του Δήμου φτάνει στο μέγιστο βαθμό, για να είμαι δίκαιος μόνο ο Μουράτογλου γνωρίζει τα θέματα, κατά τα άλλα ο αιωνόβιος αποτυχημένος υποψήφιος Δήμαρχος Ρυσάφης συν όλα τα κακά που έχει άρχισε να χάνει και την ψυχραιμία του με εκφράσεις στο συμβούλιο που δεν συναντάς ούτε στο γήπεδο και αυτός θέλει να εκλεγεί Δήμαρχος, από την άλλη ο Τσεπκεντζής περίπτωση να 'χαμε να λέγαμε, όλα αυτά μου θυμίζουν την ατάκα του αείμνηστου Ντίνου Ηλιόπουλου μία ωραία ατμόσφαιρα είμαστε εδώ μέσα . Δυστυχώς όμως με όλα αυτά εμείς δεν θέλουμε ο Δήμος μας να είναι σε αυτό το επίπεδο , πρέπει επιτέλους να αποβάλουμε όλους αυτούς που είναι στο Δημοτικό συμβούλιο και να έρθουν άνθρωποι ικανοί , ανιδιοτελείς και σωστοί για να οδηγήσουν μπροστά τον Τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιους, όπως εσύ;ας πούμε; γιατί δεν φανερώνεσαι και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ 5"39 ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.