Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Το αίτημα για την παράταση της προθεσμίας στις μπάρες-αψίδες των παλαιών τρακτέρ ικανοποιήθηκε



Μετά τις δύο αναφορές που υπέβαλε στη Βουλή – στις 25 Φεβρουαρίου 2022 και 1 Απριλίου 2022 αντίστοιχα – την ανοικτή επιστολή που απηύθυνε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τις συνεχείς παρεμβάσεις και τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Καρασμάνης, έγινε αποδεκτό από την κυβέρνηση το αίτημα για ετήσια παράταση της προθεσμίας για την προμήθεια και τοποθέτηση από τους αγρότες των ειδικών προστατευτικών μπαρών (ασπίδων) στα τρακτέρ με άδεια κυκλοφορίας πριν τις 22/5/1998.
Με απόφαση, που υπέγραψε ο αρμόδιος για το θέμα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, παρατείνεται μέχρι τις 31/12/2022 η προθεσμία, για την προμήθεια και εγκατάσταση των ειδικών προστατευτικών μπαρών-αψίδων (σύμφωνα με σχετική κοινοτική Οδηγία και εφαρμοστικούς κοινοτικούς κανονισμούς) στους γεωργικούς ελκυστήρες -τρακτέρ, που κατασκευάστηκαν και πήραν άδεια κυκλοφορίας στη χώρα μας πριν τις 22/5/1998.

Μάλιστα, με παρέμβαση του κ. Καρασμάνη στον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης Στέλιο Κουτνατζή και την γενική γραμματεία του Εθνικού Τυπογραφείου, προκειμένου να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην εφαρμογή της, έγινε άμεσα ο νομικός έλεγχος της υπουργικής απόφασης και επισπεύστηκε ο χρόνος δημοσίευσής της στο σημερινό φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης. ΦΕΚ: Β΄ 1716/8-4-2022
 «Άρθρο 1 H υπό στοιχεία οικ. 11337/Γ3Β/2365/27-05-2009 απόφαση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τροποποιείται ως ακολούθως:
Η παρ. β του άρθρου 9 αντικαθίσταται ως εξής: 
«β) Οι γεωργικοί ελκυστήρες που έχουν ταξινομηθεί ή απογραφεί πριν τις 21-05-1998 και δεν φέρουν διάταξη προστασίας έναντι ανατροπής εγκεκριμένου τύπου, υποχρεούνται όπως εφοδιασθούν με αυτή μέχρι και την 31-12-2022. Οι διατάξεις προστασίας έναντι ανατροπής εγκρίνονται σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις που ορίζονται στην παρ. Β του άρθρου 3 της υπό στοιχεία 11338/Γ4/2366/27-05-2009 (Β΄ 1156) υπουργικής απόφασης».

Με την εν λόγω απόφαση - παράταση επιλύεται ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν πάρα πολλοί αγρότες στη χώρα μας και θα είχε ως συνέπεια αφενός την απαξίωση του καλλιεργητικού τους εξοπλισμού (τρακτέρ) και αφετέρου θα έθετε σε κίνδυνο τη συμμετοχή τους στα επιδοτούμενα κοινοτικά προγράμματα εκσυγχρονισμού και αναδιάρθρωσης των γεωργικών τους εκμεταλλεύσεων (σχέδια βελτίωσης).
Μετά την ευοίωνη αυτή εξέλιξη, που πιστώνεται στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, για το ενδιαφέρον που επέδειξε, μετά τις αναφορές, παρεμβάσεις και την επιστολή του κ. Καρασμάνη για το εν λόγω θέμα, η επίλυση αυτού του δίκαιου αιτήματος των αγροτών, που εδώ και καιρό ανέδειξε ο κ. Καρασμάνης, μόνο θετικές επιδράσεις θα έχει στην καθημερινότητα του πρωτογενούς μας τομέα της οικονομίας.

Παράλληλα, θα πρέπει να επισημανθεί ότι, η διεκδίκηση και η επίλυση δίκαιων αιτημάτων γίνεται πάντα και μόνον μέσα από τις καθιερωμένες θεσμικές διαδικασίες. Όλα αυτά τα χρόνια ο Γιώργος Καρασμάνης λειτούργησε με κώδικα δεοντολογίας που τηρεί απαρέγκλιτα σεβόμενος απόλυτα τις πρωτοβουλίες όλων όσων εργάζονται για τα συμφέροντα του νομού και των συμπολιτών μας. Ουδέποτε επιχείρησε να οικειοποιηθεί προσπάθειες άλλων. 
Δια του λόγου το αληθές παραθέτουμε : 
τις 2 αναφορές του κ. Καρασμάνη στη Βουλή, την επιστολή που απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθώς και το πλήρες κείμενο της υπουργικής απόφασης, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ: Β΄ 1716/8-4-2022. 
Οι 2 αναφορές
1. 25/02/2022 11881365.pdf (hellenicparliament.gr)
2. 01/04/2022 11917461.pdf (hellenicparliament.gr)

Η επιστολή 04/04/2022 

 
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Kala.tounbarizmata.🌻🌻🌻🌻🌻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβω καλά έδωσες παράταση 1 χρόνο σε απόφαση της ευρωπαϊκής ένωσης που έλεγε τα τρακτερ να βάλουν προστατευτικες μπάρες για να μην ...σκοτώνονται οι οδηγοί κατά την ανατροπή!!!!!!! Είναι σαν λέμε ότι όταν μπήκαν υποχρεωτικά οι ζώνες,τα κράνη στα οχήματα να το καθυστερούσε το κράτος για 1 χρόνο!!!!!με αποτέλεσμα δεκάδες θανάτους. Σε αυτόν τον χρόνο όσοι αγρότες θα σκοτωθούν από ανατροπή τρακτέρ στην Ελλάδα να ξέρεις έχεις βάλει κατά μεγάλο ποσοστό το χέρι σου ...για λίγες ψήφους. ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ;
      ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ;
      ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΡΕΨΕΙ ΝΑ TIΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.

      ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
      ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΟΣ VIDEO;

      https://www.youtube.com/watch?v=h7_yPz_B-YM

      Διαγραφή
  3. Πόσο κοστίζει άραγε αυτή η μετατροπή; Πόσο χρόνο είχαν περιθώρια να συμμορφωθούν οι ελληναρες και δεν το έκαναν κλασικά;Και ήρθε τώρα να διαλαλήσει ότι κάτι πέτυχε ο άοσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MΠPABO TOY. ΠANTA MIΛA ME AΠOΔEIΞEIΣ. ME ΠOPΔEΣ AYΓA ΔEN BAΦONTAI. AKOY ΣYNAΔEΛΦOΣ TOY NA ΓPAΦEI "EΠIKOINΩNHΣA KAI ΠΛHPOΦOPIKA OTI YΠOΓPAΦETAI AΠOΦAΣH."
    PE ΔIONYΣH TI EIΣAI; BOΛEYTHΣ H ΩTAKOYΣTHΣ. XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτι αρχήν το μέτρο σωστότατο όλα τα τρακτέρ πρέπει να βάλουν μπάρες.Αλλα επειδή το χω ψάξει κανένα συνεργείο δεν γνωρίζει,κανένα συνεργείο δεν έχει προδιαγραφές.Κανενα συνεργείο δεν ξέρει διαδικαστικά για πιστοποίηση.Αρα προχειρότητες και αποτέλεσμα μηδέν.Και θα το δείτε όση παράταση κ να δώσουν δουλειά δεν θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουσιαστικά το μέτρο είναι καθαρά για να πεταχτούν τα παλιά τρακτέρ.Γιατι για κανένα παλιό τρακτέρ δεν υπάρχει εργοστασιακή πιστοποιημένη μπάρα όπως απαιτείται.Αφου δόθηκε παράταση θα πάνε όλοι κ θα κάνουν μεταβίβαση σε νεότερους για να κρατήσουν τα τρακτέρ τους για τα οποία δεν δίνεται ουσιαστική λύση.Θα μπορούσαν αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για τον άνθρωπο να δώσουν προδιαγραφές να γίνεται πιστοποίηση από ειδικό για να προσαρμόσουν μπάρες στα παλιά τρακτέρ αφού δεν υπάρχει εργοστασιακή διαφορετικά σου λέει παράτησε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣY ΠOY ΓPAΦEIΣ NTPOΠH. ΓIA TA TPAKTEP MHΠΩΣ EIΣAI ΠAΛIATZHΣ KAI ΘEΛEIΣ NA ΣTA ΠOYΛHΣOYME ΓIA ΠAΛIO ΣIΔEPA. ΣA ΔEN NTPEΠEΣAI. AΦOY ΔEN ΞEPEIΣ ΓIATI MIΛAΣ. ΣYΓXAPHTHPIA ΣTON KAPAΣMANH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAΛA PE ΧΑΖΟΒΛΑΚΑ 10,20, 11,01.... MΠEPΔEΨEΣ TIΣ BOYPTΣEΣ ME TIΣ ….. TI ΣXEΣH EXOYN TA KPANH KAI OI ZΩNEΣ TΩN AYTOKINHTΩN TΩN150 XIΛIOMETPΩN ME TA TPAKTEP; ΔIABAΣE NA ΞEΓKABΩΘEIΣ. ΔHΛAΔH TI ΘEΛEIΣ NA ΤΑ KAΨOYME. XAZOBΛAKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε γκασμα σε ενα χρόνο πόσοι αγρότες σκοτώνονται απο ντεραπάρισμα τρακτέρ; αυτοί για τον επόμενο χρόνο θα στοιχειώνουν τον βουλευτή που για μερικούς ψήφους απο αγράμματους σαν και σένα

      Διαγραφή
  9. Ντροπή σε όλους σας. Ολο μεγαλοαγροτες διαβαζω εδω μεσα με τρακτερ χιλιαδων ευρω που θελουν να σωσουν εμενα τον μικρο με το παλιοτρακερο που ισα τα βγαζω περα. Πριν λιγα χρονια για να προστατεψουν την υγεια μου μου πηραν 500 ευρω για πιστιποιηση στο παλιοβυτιο μου. ,τωρα θελουν αλλα 500 για να μου σωσουν τη ζωη βαζοντας μπαρα σε δεντροκομικο τρακτερ που δεν θα τη σηκωσω ποτε γιατι με εμποδιζει. Στου κασιδη το κεφάλι ολοι θα μαθουν να κουρευουν . Ντροπη σας εμπνευστηκατε παλι μηχανη για να βγαλουν μεροκαματο οι δικοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔIONYΣIA ΠOΛY KAΛA TA ΛEΣ. TO IΔIA EKANE KAI O ETEPOΣ KAΠAΔOKHΣ BOYΛEYTHΣ O ΛAKHΣ.
    KAI MAΛIΣTA AYTOΣ ANAΦEPEI OTI ΣYNANTHΣE TON YΦYΠOYPΓO KAI TOY TA EIΠE KAI EΠIΠΛEON, TOY EΣTEIΛE KAI EΠIΣTOΛH .XΩPIΣ NA TA ANAPTA OΠΩΣ ΣYNHΘΩΣ KANEI.
    ENΩ O MΠAPMΠA ΓIΩPΓOΣ OΛA ΣTO ΦΩΣ, ANAΦOPEΣ, EΠIΣTOΛH, ANEY ΦΩTO.A' OXI EBAΛE TPAKTEP. XAXAXA.
    ΠPEΠEI O ΛAKHΣ NA MHN MΠOPEI NA BPEI THN ΦΩTOΓPAΦIA THΣ ΣYNANTHΣHΣ KAI ΠIΘANON NA ΣBHΣTHKE H EΠIΣTOΛH TOY AΠO XAKEP. XAXAXA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PE MΠETONOBΛAKA, 2:19, AYTO ZHTAΣ NA TA AKINHTOΠOIHΣOYME,NA AXPHΣTEYTOYN, NA TA KAΨOYME.
    KAI ΠΩΣ ΘA ZHΣOYME AXYPOBΛAKA; ΔIABAΣE KOYTΣOYPO THN EΠIΣTOΛH TOY BOYΛEYTH TA ΛEEI OΛA,
    ΠΩΣ KAI TI ΠPEΠEI NA ΓINEI .ENAΣ EINAI KAI MONAΔIKOΣ ΠOY AΣXOΛHΘHKE KAI MΠPABO TOY.ETΣI ΓIA NA ΣKAΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MHN ΨAXNETE THN ΠEPIBOHTH EΠIΣTOΛH TOY ΛAKH. EΓINE XAPTAETOΣ KAI XAΘHKE ΣTA MAYPA ΣYNNEΦA... XAXAXA. OYTE H ΣYNANTHΣH TOY ΦEBPOYAPIOY, EΓINE ME TON YΦYΠOYPΓO .O ΛOΓOΣ; O AΠOKΛEIΣMOΣ TOY BOYΛEYTH ΣTO AEPOΔPOMIO AΠO TON XIONIA THΣ MAΓIΣΣAΣ MHΔEIAΣ, ΠOY ΓIA EKΔIKHΘEI TON ANΔPA THΣ TON IAΣONA ΓIA TA "TΣIΛIMΠOYPΔIΣMATA " TOY, ΞEΣΠAΣE ME THN XIONOKATAIΓIΔA. XAXAXA. ΣYΓXΩPAME KAPATZOBA ΓIA TO MΠΛAK XIOYMOP! TO XPEIAZOMAΣTE ΣTIΣ ΔYΣKOΛEΣ MEPEΣ ΠOY ΠEPNAME KAI AΠO TON AΓAΠHTO ΛAKH THN KATANOHΣH TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΣΗΣ11 Απριλίου 2022 στις 8:01 π.μ.

    Ρε πέστε την αλήθεια.
    Ο μόνος βουλευτής που ασχολήθηκε με την παράταση για τις μπάρες των τρακτερ είναι ο Καρασμάνης.
    Τα στοιχεία που καταθέτει και ειδικότερα η επιστολή του είναι αναλυτική. Αναδεικνύει το πρόβλημα. Επισημαίνει τις αδυναμίες της κατασκευής, όπως και της πιστοποίησης. Αλλά και το κόστος κατασκευής. Και κάνει προτάσεις.
    Όλα αυτά που γράφετε, είναι εξυπνάδες! Αναμασάτε τα λόγια του πρώην υπουργού, από το δελτίο του.
    Και ως προς τα σχόλια σας για τους άλλους βουλευτές. Και οι δύο λένε: «Επικοινώνησα, ενημερώθηκα, ότι η απόφαση υπεγράφη» πως αυτή η απόφαση υπεγράφη. δεν λέει κανένας τις ενέργειες που έκανε.
    Ο κατοικοεδρεύων εις τας Αθήνας, λέει απλά, πήρα ένα τηλέφωνο και τίποτε άλλο…
    Ο νέος βουλευτής λέει ότι: «…είχα απευθυνθεί στον κ. Στύλιο σε συνάντησή μας στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ λίγες μέρες μετά του απέστειλα αναλυτική επιστολή στις 17 Μαρτίου. …» μόνο που ούτε η συνάντηση δεν αποδεικνύεται, ούτε η επιστολή εστάλη υπάρχει κάπου.
    Ο μόνος που αναρτά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ο Καρασμάνης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
    Για αυτό πετάει το γάντι στον επίλογο του δελτίου του «ουδέποτε επιχείρησε να οικειοποιηθεί τις προσπάθειες άλλων» και ο νοών νοείτο!
    Αναρτώ τα δελτία και των τριών βουλευτών και θα καταλάβετε την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια, για ένα πρόβλημα που απασχολεί χιλιάδες αγρότες.
    KARATZOVA είσαι το μοναδικό σαιτ που δεν φοβάσαι τίποτε μπροστά στην ενημέρωση του κόσμου! Και δεν γλύφεις κανέναν! Δίνεις το βήμα στο λαό χωρίς αποκλεισμούς. Γιαυτό έχεις και την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα!!!

    https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/11881365.pdf?fbclid=IwAR3bQpbcRAajQgsZSNR3O7pb8X1G9TPRf4ems52GaYo9g2_JJBsS8Li0GcY

    https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/11917461.pdf?fbclid=IwAR0gqcW3yPSMeHJ8syV79J-LFPboEuJAEQxJ5xKwizgp-8ckyD1hRlCWGPk

    https://www.facebook.com/karasmanisgeorgios/posts/1301369803681107

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ11 Απριλίου 2022 στις 9:02 π.μ.

      δελτιο 2ΟΥ βουλευτη
      https://www.facebook.com/stamenitisdionisis/posts/392856949327868

      δελτιο 3ου βουλευτη
      https://www.facebook.com/vasileiadislakis/posts/420673499866657

      Διαγραφή
  14. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ11 Απριλίου 2022 στις 12:22 μ.μ.

    Σε παρακαλώ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ να αντικαταστήσεις το ΔΎΟ 2 σχόλια μου με ΕΝΑ ενοποιημένο.
    Ευχαριστώ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

    Ρε πέστε την αλήθεια.
    Ο μόνος βουλευτής που ασχολήθηκε με την παράταση για τις μπάρες των τρακτερ είναι ο Καρασμάνης.
    Τα στοιχεία που καταθέτει και ειδικότερα η επιστολή του είναι αναλυτική.
    Αναδεικνύει το πρόβλημα. Επισημαίνει τις αδυναμίες της κατασκευής, όπως και της πιστοποίησης. Αλλά και το κόστος κατασκευής.
    Και κάνει προτάσεις.
    Όλα αυτά που γράφετε, είναι εξυπνάδες! Αναμασάτε τα λόγια του πρώην υπουργού, από το δελτίο του.
    Και ως προς τα σχόλια σας για τους άλλους βουλευτές.
    Και οι δύο λένε: «Επικοινώνησα, ενημερώθηκα, ότι η απόφαση υπεγράφη» πως αυτή η απόφαση υπεγράφη. δεν λέει κανένας τις ενέργειες που έκανε.
    Ο κατοικοεδρεύων εις τας Αθήνας, λέει απλά, πήρα ένα τηλέφωνο και τίποτε άλλο…
    Ο νέος βουλευτής λέει ότι: «…είχα απευθυνθεί στον κ. Στύλιο σε συνάντησή μας στις 22 Φεβρουαρίου, ενώ λίγες μέρες μετά του απέστειλα αναλυτική επιστολή στις 17 Μαρτίου. …» μόνο που ούτε η συνάντηση δεν αποδεικνύεται, ούτε επιστολή εστάλη.
    Ο μόνος που αναρτά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι ο Καρασμάνης. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
    Για αυτό πετάει το γάντι στον επίλογο του δελτίου του «ουδέποτε επιχείρησε να οικειοποιηθεί τις προσπάθειες άλλων» και ο νοών νοείτο!
    Αναρτώ τα δελτία και των τριών βουλευτών και θα καταλάβετε την αλήθεια, και μόνο την αλήθεια, για ένα πρόβλημα που απασχολεί χιλιάδες αγρότες.
    KARATZOVA είσαι το μοναδικό σαιτ που δεν φοβάσαι τίποτε μπροστά στην ενημέρωση του κόσμου! Και δεν γλύφεις κανέναν! Δίνεις το βήμα στο λαό χωρίς αποκλεισμούς. Γιαυτό έχεις και την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα!!!

    δελτιο Καρασμάνη
    https://www.facebook.com/karasmanisgeorgios/posts/1304925246658896
    δελτιο 2ου ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    https://www.facebook.com/stamenitisdionisis/posts/392856949327868
    δελτίο 3ου ΒΟΥΛΕΥΤΗ
    https://www.facebook.com/vasileiadislakis/posts/420673499866657

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠAΣXAΛIΔH ΠOΛY TO TPIΓYPNAΣ KAI ΔEN MΠAINEIΣ ΣTO ΨHTO. NEΤA, ΣKETΑ ANTIΓPAΦOYN OI
    ΔYO AΛΛOI TON KAPAΣMANHΣ. OΠOIOΣ ΔIABAZEI TA TPIA ΔEΛTIA AMEΣΩΣ AYTO KATAΛABAINEI. KAI EINAI ΠAΣXAΛIΔH EΓΩIΣTIKO NA ΛEΣ OTI ΠPOΣBAΛOYN THN NOHMOΣYNH ΣOY ,ΓIATI THN ΔIKH MAΣ TI THN KANOYN; EINAI AHΔIA AYTO ΠOY KANOYN. AΛΛA ΠONTAPOYN ΣTOYΣ MH ENHMEPΩMENOYΣ,ΣTOYΣ MH YΠOΨIAΣMENOYΣ ΠOΛITEΣ .ΞEPOYN TI KANOYN. ΨAPEYOYN ΨHΦOYΣ ΣE ΘOΛA NEPA. OI ΣANOΦAΓOI KANOYN ΓΛENTIA ΣTHN ΠPOΣΩΠIKH ΣEΛIΔA TOYΣ. TI ΔEN KATAΛABAINEIΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.