Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε Λαογραφικό Μουσείο & Βιβλιοθήκη θα μετατραπεί το πρώην ΑΤ του Ν. Μυλοτόπου- Ευχαριστήριο του ΠΣ ''Οι Καππαδόκες''



Σε Λαογραφικό Μουσείο και Βιβλιοθήκη θα μετατραπεί το κτίριο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος του Νέου Μυλοτόπου, καθώς όπως μας ενημερώνει ο
 Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Μυλοτόπου «Οι Καππαδόκες», ύστερα από προσπάθειες χρόνων έλαβε την σχετική έγκριση μίσθωσης από την ΕΤ.Α.Δ. 

Με ανακοίνωση - ευχαριστήριο ο Σύλλογος επισημαίνει τα εξής:
"Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν.Μυλοτόπου «Οι Καππαδόκες» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ύστερα από προσπάθειες χρόνων έλαβε την έγκριση από την ΕΤ.Α.Δ. για την μίσθωση του πρώην Αστυνομικού Τμήματος που βρίσκεται εντός του οικισμού του Νέου Μυλοτόπου, για τη δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου και Βιβλιοθήκης.
Στην προσπάθεια αυτή που κατέβαλλε ο Σύλλογος θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Γεροντίδη Μάκη από την Κτηματική Υπηρεσία Πέλλας, την κα Γεωργάκου Σ. υπεύθυνη της Μονάδας Αξιοποίησης Ακινήτων και φυσικά τον κ. Σταμενίτη Διονύση, βουλευτή του Νομού μας που στάθηκε δίπλα μας από την πρώτη στιγμή και με αλλεπάλληλες επισκέψεις στην ΕΤ.Α.Δ. κατάφερε να έχουμε θετική έκβαση του αιτήματός μας.
Ο Σύλλογος, πιστός στις παραδόσεις, στα ήθη και έθιμα του τόπου και της πλούσιας Καππαδοκικής ιστορίας του, με την δημιουργία του Μουσείου θα προσπαθήσει να κρατήσει άσβεστη τη μνήμη και την ιστορία των πρόγονων μας.
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς."
Το Δ.Σ του Συλλόγου

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.