Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διεπαγγελματική: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη μετάκληση εργατών γης



Άνοιξε από την περασμένη Παρασκευή η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταχώρηση των αιτήσεων μετάκλησης εργατών γης, με την κατά παρέκκλιση διαδικασία, δηλαδή για τρεις συν τρεις μήνες. Σύμφωνα με την Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων, κατόπιν συμφωνίας με την πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, δεν απαιτείται η υποβολή του εντύπου Ε9. Επειδή όμως υπάρχει το πεδίο όπου η ηλεκτρονική πλατφόρμα ζητά την υποβολή εντύπου Ε9, στο σημείο αυτό επισυνάπτετε και πάλι την υπεύθυνη δήλωση.

Επίσης έχει δημιουργηθεί η δυνατότητα για το παράβολο των 110 ευρώ το οποίο θα ισχύει μόνο για εφέτος και μόνο για τη διαδικασία της κατά παρέκκλιση μετάκλησης και όχι για τις άλλου τύπου μετακλήσεις ήτοι για τις μέχρι εννέα μήνες ή για δώδεκα μήνες, για τις οποίες παραμένει στα 100 ευρώ.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα των αιτήσεων: portal.immigration.gov.gr/aitiseis-metaklisis-ergodoton

pena.press

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.