Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Γιόρτσος: Οπτική ίνα στην Αλμωπία... Όνειρο ή ευσεβής πόθος;



Πρόσβαση στις υπερυψηλές ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι Fiber toThe Home θα πρέπει  να αποκτήσουντο συντομότερο δυνατό επιχειρήσεις και νοικοκυριά στην περιοχή μας.
Την ώρα που οι πληθωριστικές πιέσεις στραγγαλίζουν τις οικονομικές δυνατότητες το να παραμένουμε ως περιοχή καθηλωμένοι στις παρωχημένες ταχύτητες δικτύωσης της προηγούμενης εικοσαετίας είναι ένας ακόμη οικονομικός αποκλεισμός για όλα τα επιχειρηματικά και φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να μην βουλιάξουν στην αδράνεια.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται και πολλά επιχειρήματα για να πειστούν οι αρμόδιοι και να διεκδικήσουν για τον Δήμο μας και τους κατοίκους ιδιαίτερα για τους νεότερους που  επιχειρούν ή σχεδιάζουν σε ψηφιακά μονοπάτια τα επόμενα βήματα τους.
Πληροφοριακά δίπλα μας η Έδεσσα ήδη έχει αποκτήσει την προνομιακή αυτή πρόσβαση ενώ και άλλες πόλεις στην επικράτεια με παρόμοιο οικονομικό προφίλ και δυναμική όπως το Μεσολόγγι ήδη εδώ και καιρό απολαμβάνουν υπερυψηλές ταχύτητες δικτύων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων!
Ας ευχηθούμε ότι οι αρμόδιοι λαμβάνουν τα μηνύματα της εποχής και ότι θα κινηθούν άμεσα και αποτελεσματικά προς όφελος των πολιτών και κατοίκων της Αλμωπίας!

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Με χίλια ζόρια αν θα μπει θα μπει στο... κέντρο της Αριδαιας ,την Αλμωπία ξέχνα την για την επόμενη δεκαετία και βάλε ! και μιλάμε για το Fiber toThe Home οπτική ίνα μέσα στο σπίτι .Αυτήν την στιγμή υπάρχει σκαμμένη περασμένη υποδομή στο περίπου 30% της Εδεσσας Γιαννιτσα και Ναουσας , δεν υπάρχει πουθενά αλλού στους 2 νομούς ούτε ακόμη και στην Βέροια . Το να γραφεις για ''Fiber toThe Home στην Αλμωπία'' που περιλαμβάνει και 40 χωριά μέσα η άσχετος είσαι η πολιτικός που ψάχνει σταυρούς απο τους κατοίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φερτε αεριο πρωτα κ μετα ινες κ τετοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.