Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόψε με μπλε χρώμα φωτίζει το Δημαρχείο Παιονίας για τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες



Το Make-A-Wish γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και «φωτίζει» ξανά την ελπίδα.

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 42η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού.

Ο Δήμος Παιονίας υποστηρίζοντας το Make-A-Wish - Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και συμβάλλοντας στην διάδοση του οράματος και του έργου του, φωταγώγησε το Δημαρχείο στο Πολύκαστρο στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish.

Ανταποκριθήκαμε με μεγάλη χαρά στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Οργανισμού και το βράδυ της Παρασκευής, 29 Απριλίου, γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, δίνοντας δύναμη με τον συμβολικό αυτό τρόπο σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες που το έχουν ανάγκη.

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ευχής θα είναι ξεχωριστή!

Ο δήμαρχος Παιονίας για αυτή την ημέρα δήλωσε: «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες να μην χάσουν την ελπίδα και το χαμόγελο τους. Με οδηγό την υπομονή και την ψυχική τους δύναμη να βγουν νικητές στη ζωή».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.