Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιτυχίες Παλαιστικού Συλλόγου ''Καραγιάννης'' Ευρωπού



Την Κυριακή 17/4/22 ο σύλλογος μας συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης με το Δήμο Σερρών και την Αντιπεριφέρεια Σερρών στο κλειστό Γυμναστήριο Ομόνοιας Σερρών. 
Ο αθλητής μας Καλαιτσίδης Κωνσταντίνος κατέκτησε την τρίτη θέση στα 79 κιλά ελευθέρας πάλης 
Ο αθλητής μας Τσακνάκης Κωνσταντίνος κατέκτησε την τρίτη θέση, αν και Παίδας, στα 92 κιλά ελευθέρας πάλης. Να ενημερώσουμε ότι ο Τσακνάκης κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στα 92 κιλά Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε πριν λίγες ημέρες 03/4/22 στα Κάτω Πορόια του Δήμου Σιντικής. 
Αξιόλογη εμφάνιση και από τον Ζήλιο Ευάγγελο στα 61 κιλά ελεύθερης πάλης όπου κατατάχθηκε εντός οκτάδας. Η Διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον Προπονητή κ.Κυριακίδη Παύλο και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους οι οποίες έρχονται να επιβεβαιώσουν, για μια ακόμα φορά, τη σημαντική δουλειά που γίνεται στο σύλλογο μας. 
Ευχαριστεί επίσης και τους φίλους του συλλόγου που βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές μας. 
Η Διοίκηση, οι γυμναστές και οι αθλητές του συλλόγου μας σας εύχονται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.