Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραλαβή νέου αυτοκινήτου από ΔΗΚΕ ΑλμωπίαςΠαραλαβή νέου αυτοκινήτου στην ΔΗΚΕ Αλμωπίας. Η επιχείρηση σε ανακοίνωσή της αναφέρει:  
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας και οι συνεργάτες του προχώρησαν στη προμήθεια ενός καινούργιου αυτοκινήτου με σκοπό την αντικατάσταση και ενίσχυση του στόλου της Επιχείρησης και κυρίως του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» για την εξασφάλιση της ασφάλειας των εργαζομένων της και τη καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων της μέσα από το κοινωνικό της έργο.
Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έγινε ο αγιασμός του νέου οχήματος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας. Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α Αλμωπίας κ. Συλλέκτης Γιώργος, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπάτσης Χρήστος,  ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστασιάδης Σταύρος αλλά και υπάλληλοι της Επιχείρησης. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.