Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινούν οι εργασίες φυσικού αερίου στο Πολύκαστρο



Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συναντήθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου με    τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων  Νίκο Κουτσογιάννη και τον υπεύθυνο τεχνικών υπηρεσιών Σωκράτη Στούμπο της εταιρείας HENGAS , οι οποίοι του ανακοίνωσαν ότι η εταιρεία ξεκινά  μετά το Πάσχα  την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στην πόλη του Πολυκάστρου και προγραμματίζει παράλληλα τις δράσεις δημοσιότητας και επικοινωνίας με τους κατοίκους.
Ο δήμαρχος ζήτησε από τους εκπροσώπους της εταιρείας να υπάρξει καλή συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του δήμου ώστε να γίνουν τα έργα με συντονισμό  και  να μην δημιουργηθούν  σοβαρά προβλήματα στον αστικό ιστό.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. BAΣIΛIKOYΛA ΠOY EIΣAI ; ΔEN AKOYΓEΣAI. MHΠΩΣ KAI EΔΩ O ΛAKHΣ ME TIΣ ΦΩTO, ΦPONTIΣE NA ΞEKINHΣEI ,OΠΩΣ ΠPIN ΛIΓEΣ MEPEΣ MAΣ EΛEΓEΣ ΓIA TA ΓIANNITΣA ME TIΣ ΩPAIEΣ ΦΩTOΓPAΦIEΣ TOY ΛAKH. ΠOY OΠΩΣ ΛEΣ ΛYNOYN ΠPOBΛHMATA.ANTE BAΣIΛIKOYΛA ,XAΘHKEΣ! ΣE ΠEΘYMIΣAME!! XAXAXA XAXAXA
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.