Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ: Απόψε το μεγάλο ματς με τη Μαρσέιγ - Φίλοι του δικεφάλου από τα Γιαννιτσά στη Μασσαλία!



Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ, καθώς για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία του αγωνίζεται σε προημιτελική φάση Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Πιο συγκεκριμένα, ο “Δικέφαλος του Βορρά” βρίσκεται στη Μασσαλία για το μεγάλο και δύσκολο ματς με τη Μαρσέιγ για τη φάση των “8” του UEFA Conference League. Πρόκειται για το πρώτο ματς του ζευγαριού, καθώς την επόμενη Πέμπτη είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός αγώνας των δύο ομάδων στην Τούμπα.
Το ματς θα μεταδοθεί από την Cosmote TV ζωντανά στις 22:00. Στο Βελορντόμ μάλιστα θα βρεθούν περίπου 3.000 φίλοι των “ασπρόμαυρων” για να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια του ΠΑΟΚ.
Η τελευταία προπόνηση του “Δικεφάλου” διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (06/04) στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο Βελοντρόμ, με ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, εκτός του Γιάννη Μιχαηλίδη που βρίσκεται στη Λισαβόνα για αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Οι παίκτες που “πέταξαν” για Μασσαλία είναι οι:
Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Από τα Γιαννιτσά στη Μασσαλία
Κοντά στην ομάδα τους βρίσκονται οπαδοί του ΣΦ ΠΑΟΚ "Πατριαρχείο" Γιαννιτσών (φωτο).

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΠΑΟΚ ειμαι αλλά και οι 2 αγώνες έπρεπε να γίνουν χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς έχουμε τα αλήτες τους δικούς μας βάλε και τους Σέρβους τους εγκληματίες και απέναντι αλήτες της ΑΕΚ και εγκληματίες της μαρσειγ θα γίνει χαμός σε βάρος του ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τους αλήτες δολοφόνους τους Σέρβους της παρτιζαν που μας έρχονται μαζί μας στους αγώνες κάτι πρέπει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.