Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάλεσμα Θανάση Τζούρτζου για στήριξη του Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στις επερχόμενες εκλογέςΟι εκλογικές μηχανές αρχίζουν να ''ζεσταίνονται'' ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023. Στα πλαίσια αυτής της κινητικότητας, της επικείμενης συγκέντρωσης του συνδυασμού ''Παιονία της Προόδου'' που ηγείται ο νυν Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, αλλά και όσων εσφαλμένων ψιθύρων κυκλοφορούν στα πολιτικά στέκια, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Τζούρτζος στο κάλεσμά του ''δίχως αστερίσκους'' όπως σημειώνει αναφέρει τα εξής:
 
«Αγαπητές Συνδημότισσες -Αγαπητοί Συνδημότες, Συμπολίτες του Δήμου Παιονίας, η ενεργός συμμετοχή μου στην τοπική κοινωνία και η θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνιστούν ικανά διαπιστευτήρια πως το ενδιαφέρον μου ούτε συγκυριακό είναι, ούτε σχετίζεται με επαγγελματικά κίνητρα. 
Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη για την ευκαιρία που μού έδωσε να εργαστώ προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας, όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα, αλλά και μεγάλη ευθύνη την οποία αποδέχθηκα, πεπεισμένος πως ο Κώστας Σιωνίδης είναι το πρόσωπο που μπορεί να ενώσει τους ενεργούς πολίτες/ δημότες, διαφόρων πολιτικών προσανατολισμών, ιδεολογιών, ρόλων και θέσεων με κοινή συνισταμένη έναν γόνιμο προβληματισμό για την πορεία του Δήμου Παιονίας.
Γνωρίζουμε όλοι και όλες το ήθος, την ευπρέπεια, τις γνώσεις και την αποτελεσματικότητα του Δημάρχου μας. Με αφοσίωση και προσήλωση εργάζεται σ’ αυτό το οποίο πιστεύει, δίχως υπερφίαλες κραυγές και πολλά λόγια. 
  Είναι άνθρωπος της δράσης και των έργων και περιβάλλεται με απόλυτη εμπιστοσύνη από εμένα και  το σύνολο της ομάδας μας,  διότι, γνωρίζουμε ότι μπορεί και πρέπει να δώσει στον τόπο μας ένα νέο όραμα.
   Πιστεύουμε στις συνεργασίες με κοινό πλαίσιο αρχών, μπορούμε και το δείχνουμε. Οραματιζόμαστε την Αυτοδιοίκηση ως ισχυρή, ανεξάρτητη, αποτελεσματική που πιστεύει και προκρίνει ευρείες κοινωνικές και πολιτικές συνεργασίες μακριά από μικροπολιτικές ταυτότητες. Για αυτό και το σχήμα της  παράταξης μας   καθίσταται υπερβατικό και τολμηρό. Είναι η επιλογή νίκης.
Στις όποιες απόπειρες πόλωσης του κλίματος, είμαι  σίγουρος  πως  οι πολίτες  της Παιονίας θα δώσουν σκληρό ράπισμα στους αλαζόνες, τους μικρόψυχους,  επιβεβαιώνοντας, για άλλη μία φορά, πως η διοίκηση του Δήμου Παιονίας με επικεφαλής τον  Κώστα Σιωνίδη είναι μονόδρομος για την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου μας.
Απευθύνω, λοιπόν,  κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν ξεκάθαρα, δίχως αστερίσκους, τον Κώστα Σιωνίδη. Αποτελεί την αξιόπιστη δύναμη που μπορεί να ηγηθεί μιας αποτελεσματικής προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει από την αρχή της θητείας μας και των προεκλογικών μας δεσμεύσεων. 
Η επανεκλογή του Κώστα Σιωνίδη τον Οκτώβριο του 2023 θα εξασφαλίσει ότι η ελπίδα για βαθιά αλλαγή με αναπτυξιακό πρόσημο, το οποίο αποτυπώνεται σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας των συμπολιτών μας , δεν πρόκειται να σβήσει».

Αθανάσιος Τζούρτζος 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.