Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη λειτουργίας δημοτικού κολυμβητηρίου ΈδεσσαςΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Έδεσσας με στόχο την άμεση επαναλειτουργία του χώρου.
Στις 3 Μαΐου ημέρα Τρίτη το Δημοτικό κολυμβητήριο ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του υγρού στίβου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όλους να συμμετέχουν σε οργανωμένα τμήματα εκμάθησης ή ελεύθερης κολύμβησης.   
 Η γραμματεία θα λειτουργήσει από την Τρίτη 26/4/22 έως την Παρασκευή 29/4/22, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο χώρο του κολυμβητηρίου όπου θα παρέχει σχετικές πληροφορίες και την δυνατότητα ολοκλήρωσης των εγγραφών.
Επισκεφτείτε άμεσα το www.edessacity.gr  για την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής σας στο κολυμβητήριο και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.