Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αστυνομική ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο γήπεδο Μελισσίου (φωτο)



Για το 20ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος (Παράρτημα Βορείου Ελλάδος) η ΔΑ Πέλλας φιλοξένησε στο γήπεδο Μελισσίου στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος την ομάδα της ΔΑ Θεσσαλονίκης από την οποία ηττήθηκε με σκορ 0-5.
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και με πολυσκόρερ  τον έμπειρο Κυριακίδη που σημείωσε 4 τέρματα (στο 6΄, 24΄37, 79΄) πήραν την νίκη. Το άλλο γκολ πέτυχε στο 44΄ο Τσιχουρίδης.

Άριστη η διαιτησία των Μηχαηλίδη, Λαμπρίδη Γ., Παρούτογλου Κ) Πέλλας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΑ Πέλλας (Γ. Χατζίδης): Χατζίδης, Μανουσάκης, Βασιλειάδης (46΄Δεβερλής), Τράϊος, (46΄Πετρίδης), Τόσιος, Μουρμουρος, Τσιλιγιάννης (46΄Ειρηνάκης, 70΄Ιωαννίδης), Πασχαλίδης, Κιοσελάκης, Γώτσιος (63΄Μπόλλας), Τσιγγενόπουλος.

ΔΑ Θεσσαλονίκης (Λ. Παυλίδης): Γιάκης, Κούσης, Σικολίδης, Καλαϊτζής, Τσόχα (46΄Πάνου), Δουλγερίδης, Κυριακίδης, Σμαρλαμάκης, Τσιχουρίδης, Τουλκερίδης, Ασλανίδης. 

Η ομάδα της ΔΑ Πέλλας με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα αναφέρει:

''Όπως είναι γνωστό , το τελευταίο διάστημα η χώρα μας πλήττεται από πολλές και ιδιαίτερες συνθήκες (οικονομική κρίση , πανδημία , αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες ) , οι οποίες οδήγησαν σε αναστολή διεξαγωγής ,πολλών και ενδιαφερόντων κοινωνικών δραστηριοτήτων της ΕΛ.ΑΣ. Μία από αυτές, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αστυνομικών διευθύνσεων , αναβιώνει φέτος και διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών για 20η φορά με την συμμετοχή ομάδων από την Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα. Στα πλαίσια της διοργάνωσης , η ομάδα της Δ/νσης Αστ/μιας Πέλλας, η οποία αγωνίζεται στον Β όμιλο με αντιπάλους την Φλώρινα και την Θεσσαλονίκη , αντιμετώπισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 28 Απριλίου στο γήπεδο Μελισσίου.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πέλλας , την ΕΠΣ Πέλλας , την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας , το σωματείο Δόξα Μελισσιού καθώς και το κατάστημα caramello για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του αγώνα.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν την προσπάθεια μας''.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.