Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Να αυξηθούν οι θέσεις υπαστυνόμων και αστυνομικών στην Πέλλα ζητεί ο Δάνης ΤζαμτζήςΣε επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Πέλλας επισημαίνει τις ιδιαίτερα μεγάλες ανάγκες που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας στην στελέχωση των υπηρεσιών της. Ο κ. Τζαμτζής ζητεί να καλυφθούν κενές οργανικές θέσεις με προσωπικό προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών και να περιοριστούν τα φαινόμενα παραβατικότητας στην περιοχή. 

Στην επιστολή του προς τον κ. Θεοδωρικάκο ο Δάνης Τζαμτζής μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ενόψει της διαδικασίας των μεταθέσεων που υλοποιείται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με την διαδικασία της μοριοδότησης, σας παρακαλώ να αυξήσετε τις θέσεις υπαστυνόμων A’ και Β’ και αστυνομικών προς την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας. Κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες που υπάρχουν για την κάλυψη της Αττικής, αλλά ζητώ να κατανοήσετε τις πολύ μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας».

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.