Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινωνικός Τουρισμός για περισσότερους με διεύρυνση των κριτηρίων



To φετινό covid free καλοκαίρι και οι διακοπές στις ομορφιές της χώρας μας δεν θα είναι μονοπώλιο για τους ξένους τουρίστες καθώς πρόθεση της κυβέρνησης είναι το 2022 περισσότεροι Έλληνες να μπορέσουν να απολαύσουν ήλιο και θάλασσα. 

Έτσι στην κατεύθυνση αυτή δρομολογείται διεύρυνση των κριτηρίων για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού. 

Την απόφαση να διευρυνθούν τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην επίσκεψή του στο υπουργείο Τουρισμού. 

"Σύντομα θα γίνουν ανακοινώσεις για τη διεύρυνση των προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού ώστε οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες λόγω της εισαγόμενης κρίσης, να μπορέσουν κάνουν διακοπές με τη στήριξη του κράτους με διαφάνεια και γρήγορους τρόπους", είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

"Περιμένουμε μια καλή χρόνια. Όλοι οι δείκτες είναι ενθαρρυντικοί. Το πρώτο 20ημερο του Απριλίου πήγε πάρα πολύ καλά", δήλωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης για την πορεία του τουρισμού φέτος στη χώρα μας.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε την ηγεσία του υπουργείου για την πολύ σημαντική, όπως είπε, δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες. "Το 2022 θα είναι το πρώτο καλοκαίρι εδώ και τρία χρόνια χωρίς περιορισμούς", σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας πως στόχος είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη τουριστική περίοδο και να επεκταθεί σε όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. μονοι τους κερνιούνται,μόνοι τους παινεύονται! Με 2 ευρώ το λίτρο η βενζίνη ,με απλήρωτους λογαριασμούς ΔΕΗ,με έναν-δύο άνεργους η κάθε οικογένεια ,θα τρέξουν όλοι για διακοπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.