Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πρόεδρος ο Αλέξης Τσίπρας με 150.853 ψήφους- Πρωτιά της Θ. Τζάκρη στην Κ. Μακεδονία



Ο Αλέξης Τσίπρας εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με 150.853 ψήφους ή αλλιώς με ποσοστό 99,1%, για πρώτη φορά από τη βάση του κόμματος.

Ειδικότερα, μετά και την ενσωμάτωση όλων των ανά την επικράτεια εκλογικών τμημάτων, το σύνολο των ψηφισάντων για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανέρχεται σε 152.193, όπως έκανε γνωστό η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Υπέρ της εκλογής του Προέδρου ψήφισαν 150.853.
Ο αριθμός των λευκών ήταν 989.
Ο αριθμός των άκυρων ήταν 351.
Η καταμέτρηση της ψηφοφορίας για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνεχίζεται έως την πλήρη ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων της Αττικής.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης σε ό,τι αφορά στην Αττική την πρώτη δεκάδα απαρτίζουν οι: Ρένα Δούρου, Έφη Αχτσιόγλου, Διονύσης Τεμπονέρας, Νίκος Παππάς, Χρήστος Σπίρτζης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Κώστας Ζαχαριάδης, Νάσος Ηλιόπουλος και Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Να σημειωθεί πως η Αττική εκλέγει 150 άτομα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ από τα 300 σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (εκλέγει 34 άτομα) προηγείται η Θεοδώρα Τζάκρη, στην Περιφέρεια Ηπείρου η Ολγα Γεροβασίλη, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Αλέξης Χαρίτσης, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Θάνος Μωραΐτης, στην Περιφέρεια Κρήτης ο Παύλος Πολάκης, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ο Γιάννης Σαρακιώτης και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ο Γιάννης Μπουρνούς.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.