Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

1o Eργαστηριακό Kέντρο Γιαννιτσών: Έκθεση– εκδήλωση με τίτλο «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί»To 1o Eργαστηριακό Kέντρο Γιαννιτσών διοργανώνει έκθεση– εκδήλωση με τίτλο «Το ΕΠΑΛ δημιουργεί», από 10-16 Μάϊου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των ΕΠΑΛ Γιαννιτσών. 
Στην Έκθεση παρουσιάζονται οι 7 Τομείς και οι 23 ειδικότητες που λειτουργούν στο 1ο και 2ο Επαγγελματικά Λύκεια αλλά και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών. 
Στην έκθεση παρουσιάζονται μαθητικά έργα και οπτικό –ακουστικό υλικό που έχουν δημιουργήσει μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί στα ΕΠΑΛ και στο Εργαστηριακό Κέντρο, όπως και άλλες εκπαιδευτικές δράσεις. 
Η έκθεση απευθύνεται σε μαθητές των Γυμνασίων και της Α' τάξης Γενικού Λυκείου, σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε γονείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες που προσφέρονται στους μαθητές/-τριες των Επαγγελματικών Λυκείων, σε αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.) που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητεία» και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.