Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

EXPLORING GREEKS: Καθαρισμός της Γραμμόσκας- Ισχυρό μήνυμα εθελοντισμού και προστασίας του περιβάλλοντος(βίντεο)



Σε μια αξιέπαινη πράξη προς μίμηση προχώρησαν κάποιοι συμπολίτες μας του Δήμου Πέλλας, οι οποίοι στέλνοντας παράλληλα και ένα δυνατό μήνυμα εθελοντισμού και ευαισθησίας για την προστασία του περιβάλλοντος, καθάρισαν την Γραμμόσκα μετά από την Πρωτομαγιά.

Το σχετικό βίντεο από την ομάδα EXPLORING GREEKS που πήρε την πρωτοβουλία και η οποία επισημαίνει τα εξής:  
"Ένας μικρός φόρος τιμής μέσω ενός ευχαριστήριου βίντεο για αυτούς που βοήθησαν στο καθαρισμό της Γραμμόσκας Αμπελειών Γιαννιτσών ύστερα από τον εορτασμό της πρωτομαγιάς με πρωτοβουλία του Γιάννη ‘Ιβο Ράντεβ και την συμμετοχή των Ευαγγέλου Κωνσταντίνος, Ματινέλης Νικόλαος και των παιδιών τους, συνοδεία της ευχάριστης παρέας του σκυλάκου μας Adam! 
Ελπίζω η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει παράδειγμα και για τους υπόλοιπους πολίτες έτσι ώστε να συνεισφέρουμε όλοι στην διατήρηση του περιβάλλοντος όσο τον δυνατόν καθαρότερο για τις επόμενες γενεές!"

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.