Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Ποινή κάθειρξης 202 ετών σε 36χρονο για παράνομη μεταφορά 99 μεταναστών



Εντυπωσιακό είναι το νούμερο της ποινής, που επέβαλλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης σε βάρος ενός 36χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 25 Οκτωβρίου του 2018 στο ύψος του Προφήτη καθώς με κλεμμένο φορτηγό καταδικάστηκε για μεταφορά 99 μεταναστών, όλοι τους Πακιστανοί εκ των οποίων και 12 ανήλικοι.

Οι μετανάστες είχαν πληρώσει για το ταξίδι τους από τον Έβρο μέχρι τη Θεσσαλονίκη το ποσό των 1.700 ευρώ ο καθένας ενώ ο οδηγός, ο οποίος παραδέχθηκε καθώς συνελήφθη επ αυτοφώρω, υποστήριξε ότι το έκανε προκειμένου να εξασφαλίσει τις δόσεις του διότι χρωστούσε χρήματα στους διακινητές.

Από την ποινή τον 202 ετών κάθειρξης, η οποία του επιβλήθηκε τόσο για τη διακίνηση όσο και για το αδίκημα της συμμορίας θα εκτιθούν τα 20 χρόνια, όπως προβλέπει ο νόμος ενώ σε 37 χρόνια φυλάκισης από τα οποία θα εκτιθούν τα 8 καταδικάστηκαν άλλα τρία άτομα αλβανικής καταγωγής, 36, 37 και 48 χρόνων, οι οποίοι ήταν είτε οπισθοπομπή είτε μεσάζοντες της διακίνησης. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.