Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Καρασμάνη και Διοικητή 3ης ΥΠΕ στο νεοσυσταθέν πολυδύναμο Ιατρείο της Πέλλας (φωτο)Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ίδρυση και λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου της Πέλλας, ο Γιώργος Καρασμάνης με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη – ο οποίος είχε σημαντική συμβολή στην πραγμάτωση αυτού του έργου – επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί τους χώρους του πρώην Δημαρχείου όπου θα λειτουργήσει το Πολυδύναμο. Παραβρέθηκαν ακόμη ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης Αργύρης Μαλιούφας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πέλλας Δημήτρης Στεργιούλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαγγέλης Τσακπινάκης, καθώς και η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Κοινότητας Λένα Κουτσού.
Ο Διοικητής κ. Μπογιατζίδης ενημέρωσε λεπτομερώς ότι έχουν προχωρήσει όλες οι διαδικασίες για την προμήθεια του αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού και ότι, ταυτόχρονα, προχωρούν όλες οι διαδικασίες για τη διαμόρφωση των χώρων, στα πρότυπα ενός σύγχρονου και λειτουργικού Πολυδύναμου Ιατρείου. Διαδικασίες που, όπως διαβεβαίωσε ο κ. Διοικητής, προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο μήνα.
Επίσης, έχει ζητηθεί από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας η επαρκής στελέχωσή του με το αναγκαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και αναμένεται η προκήρυξη των θέσεων.
Υπογραμμίζεται ότι η λειτουργία του Πολυδύναμου Ιατρείου Πέλλας, όχι μόνον θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον τοπικό πληθυσμό της Πέλλας και της ευρύτερης περιοχής, όπως και στους χιλιάδες επισκέπτες του τόπου μας. Ακόμη, θα αποσυμφορήσει σε σημαντικό βαθμό το φόρτο των Νοσοκομείων μας και των Κέντρων Υγείας.
"Ένα σημαντικό για τον Τόπο μας έργο που, μετά από την απραξία τεσσεράμισι χρόνων από την προηγούμενη Κυβέρνηση, παίρνει σήμερα σάρκα και οστά με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας", επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Καρασμάνης.

Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης
Ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης με ανάρτησή του σημειώνει τα εξής:
"Υλοποιείται η ενίσχυση του νεοσυσταθέντος Πολυδύναμου Περιφερειακού ιατρείου της Πέλλας σε εξοπλισμό βιοϊατρικής τεχνολογίας ύψους 8 χιλ ευρώ καθώς και η αναβάθμιση των κτηριακών του υποδομών ύψους 26 χιλ ευρώ μετά από τις σχετικές αποφάσεις της 3ης ΥΠΕ και του Υπουργείου Υγείας για  την σύσταση και λειτουργία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πέλλας για την συνεργασία του ώστε να παραχωρηθούν οι υποδομές του πρώην Δημαρχείου."  

   

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.