Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Παιονίας: Στην πόλη Schwäbisch Gmünd της Γερμανίας για οινοτουρισμό και απορρίμματαΗ τριήμερη επίσκεψη εργασίας της αποστολής του δήμου Παιονίας, στην πόλη Schwäbisch Gmünd της Γερμανίας, για θέματα συνεργασίας όπως η διαχείριση απορριμμάτων και ο βιώσιμος οινοτουρισμό ξεκίνησε στις 16 Μαΐου με συνάντηση στο δημαρχείο της πόλης και εγγραφή στο χρυσό βιβλίο αυτής.

Στην αποστολή του δήμου συμμετέχουν ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης , ο αντιδήμαρχος αγροτικής πολιτικής Γιώργος Γεωργίτσαρος, ο διευθυντής της διεύθυνσης αγροτικής πολιτικής Γιώργος Χαμουρούδης και οι επιχειρηματίες του οινικού κλάδου Άννα Σακαλάκη, Θανάσης Αϊδαρίνης και Βαλτάρας Αλέξανδρος.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του δήμου Παιονίας και της πόλης Schwäbisch Gmünd. Η επικοινωνία μεταξύ των δύο δήμων ξεκίνησε με πρωτοβουλία του κοινοβουλευτικού υφυπουργού Norbert Barthle MdB στο πλαίσιο της λειτουργίας του ως εκπροσώπου της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και εντεταλμένου από την καγκελάριο Α. Μέρκελ.

Την Ελληνική αποστολή υποδέχθηκαν στο δημαρχείο της πόλης ο δήμαρχος της πόλης, Richard Arnold, ο γενικός γραμματέας, Helmut Ott, ο υφυπουργός, Norbert Barthle ,ο διευθυντής του Remstal Tourismus e.V. Werner Bader, ο διευθυντής της εταιρίας για διαχείριση απορριμμάτων GOA, Arne Grewe, η επικεφαλής του γραφείου βιώσιμης ανάπτυξης, προστασίας του πολίτη και κλίματος Franka Zanek, η υπεύθυνη του γραφείου βιώσιμης ανάπτυξης κ.Lorena , η υπεύθυνη του γραφείου προστασίας του κλίματος Chiara Kriz και η ειδική σύμβουλος για άτομα ένταξης Lamprini Lampropoulou-Blumer.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.