Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση υποψ. δημάρχου Δ. Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη με υποψήφιους από την ΔΕ Γιαννιτσών



Άρχισαν οι συναντήσεις ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του συνδυασμού του αναφέρει: 
Στις 11/05/2022 πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή πασχαλινών ευχών μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου για τον Δήμο Πέλλας κ. Στάθη Φουντουκίδη και των υποψηφίων του από την Δ.Ε. Γιαννιτσών.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι υποψήφιοι είχαν την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς που αφορούν τόσο στην πόλη των Γιαννιτσών, όσο και στον Δήμο Πέλλας συνολικά. Κοινή διαπίστωση και παραδοχή όλων ήταν η ανάγκη να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στον Δήμο Πέλλας, που θα του δώσει ώθηση, αφήνοντας πίσω τα χρόνια της στασιμότητας.

Στην σύντομη τοποθέτηση του ο υποψήφιος Δήμαρχος, πέραν των ευχών, αναφέρθηκε στην απογοήτευση και την αγωνία των δημοτών για την στασιμότητα που επικρατεί και την ανάγκη αλλαγής, ώστε ο Δήμος Πέλλας να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς στο μέλλον και να γίνει ένας Δήμος πρότυπο στην λειτουργία του.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «…Σήμερα σε αυτήν την συνάντηση βλέπω ανθρώπους καταξιωμένους, που έχουν αποδείξει ο καθένας από το δικό του μετερίζι ότι και θέλουν και μπορούν. Βλέπω ανθρώπους με κοινές αγωνίες και ανησυχίες για τον τόπο μας, ανθρώπους από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους, με διαφορετικά πολιτικά πιστεύω αλλά με κοινή συνισταμένη την διάθεση προσφοράς και ανάμειξης στα κοινά για μια αλλαγή προς το καλύτερο του Δήμου Πέλλας..».

Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του και ευχήθηκε καλό αγώνα σε όλους.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες συναντήσεις θα ακολουθήσουν και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου, ενώ θα εξακολουθήσει και η συχνή προσωπική επικοινωνία και επαφή του ίδιου του Υποψηφίου Δημάρχου με τους πολίτες και φορείς του Δήμου.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Το γιουσουφακι του βουλευτακου βλεπω απο συναντηση σε συναντηση το στελνει το αφεντικό του. μια στου καστεριδη, μια στου φουντουκιδη τωρα εμεινε να τον δουμε και στου σταμκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριπλέτα στο φουλ .. μην ξεχνάτε ότι ήταν πρώην υποψήφιος του !!

      Διαγραφή
  2. Εσένα τελικά σε πειράζει ο βουλευτακος και όχι το ότι ο Φουντουκιδης είναι πιο άδειος από τον αέρα. Ο βουλευτακος ακόμη δεν ξέρει τι τον περιμενει με τις κουτοπονηραδες που κανει.Με τέτοιους υποψηφίους που πας ρε Στάθη?? Μέχρι και ο απελπισμένος θείος σου θα σε περασει και μάλιστα αρκετά γιατί αυτός έχει μια βάση από τις προηγούμενες και εσύ μαζεύεις όλους όσους απέτυχαν από τον Στάμκο Καστεριδη Θεοδωρίδη και επενδύεις στα νιατα. Ποια αυτά που ακούν το όνομα της μαμάς και η μνήμη τους πάει στην επταετία?? Εγω ξέρω ότι όλοι δουλεύετε για τον Στάμκο που ενώ θα έπρεπε να φύγει κυνηγημενος θα ξαναβγεί δήμαρχος αν δεν βάλετε μυαλό. Και όπως όλα δείχνουν μυαλό δεν βάζετε. *Εγώ είπα και αμαρτία ουκ έχω*.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παιδί ο Στάθης θα στηριχθεί από πολλούς αλλά δε ξέρω αν έχει τις ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται για την θέση αυτή...πρέπει να έχεις επιτελείο με γνώσεις όχι κομματοσκυλα κ δημοσιοσχετιστες. αλλά και οι άλλοι σαλοως τι είχαν;;πχ Παπανικολάου κτλ;;άλλοι διοικούσαν..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAΛA TEΛIKA MYΛOΣ . ΠANHΓYPIZOYN ΣTON ΣTAMKO. TA KOΛΛHTHPIA TOY ΛAKH HTAN KAI AYTA ΣTHN ΣYNANTHΣH. KAΣTEP TI ΓINETAI ; ΔEN BΛEΠΩ KAΛA AΠOTEΛEΣMATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚAPATZOBA ΣE BAΛANE ΦPAΓH; EΣY ΔEN XAMΠAPIAZEIΣ AΠO TETOIA .ΓIATI ΦOBOYNTAI TON ΔIAΛOΓO; TI ΘEΛOYN NA KPYΨOYN; TON XAΛBA ΠOY ΠPOΣΦEPOYN ΣTOYΣ MAMEΛOYKOYΣ ΣE KAΘE ΣYΓKENTPΩΣH; KAI ME TON AΣTYΦYΛAΞ KAI ME TON XΩPOΦYΛAΞ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣTAΘH, AYTON TON ΣAIMON TON TΣAXΠINH KAI AΛEΠOYΔIAPH TI TON ΘEΛEIΣ; XAXΑXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με παλαιούς έμπειρους όπως Μυστακίδου, Αγγελίδης, Λιάβας, Γίδαρης, Μητώσης, Πασχάλογλου και Μάγγος και με νέους όπως Νικέζης, Λιάκης, Αναστασίου, Γκανάς, Ανθρακίδης, Μάνογλου, Σάιμον, Κουτούδης, Μακρίδου και Μαντοκούδης δεν ξέρω ποιοι πανηγυρίζουν και ποιοι έχασαν τον ύπνο τους τελικά. Κι ακόμα είμαστε στην αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφόσον βρισκεστε ακόμη στην αρχή, φαντάσου πόσο κλάμα θα ρίξετε όταν φτάσετε στο τέλος. Είστε ο καλύτερος "δούρειος ίππος" για να επανεκλεγεί δήμαρχος ο ακατανομαστος. Δώδεκα χρόνια δεν τον χορτάσατε και θέλετε να τον φάτε στην μάπα ακόμη πέντε; Καλή χώνεψη σε όλους της αυτοδιοίκησης καθώς και σε ορισμένους της κεντρικής πολιτικής σκηνής...

      Διαγραφή
    2. ΤΖΌΚΕΡ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΛΕΊΝΕΙ ΜΕ ΜΠΗΧΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΚΗ?ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΚΑΊ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΆΜΚΟΥ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
    3. Το σχόλιο μου 7:45 είναι ξεκάθαρο και πολιτικό. Όποιος το κατάλαβε καλώς. Όποιος όχι ατυχησε. Εσύ πάντως ανήκεις στην δεύτερη ομάδα...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.