Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιλκίς: Πιάστηκαν “στα πράσα” τέσσερις επίδοξοι αρχαιοκάπηλοι



Στην σύλληψη τεσσάρων ατόμων για παράβαση του Νόμου για την «Προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς», προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, μεσημβρινές ώρες χθες (14-05-2022) εντόπισαν σε δασική περιοχή του Κιλκίς τέσσερα άτομα, ηλικίας 35, 37, 56 και 43 ετών, να επιβιβάζονται σε όχημα με οδηγό τον 35χρονο, έπειτα από παράνομες ανασκαφές που είχαν πραγματοποιήσει σε κοίτη ποταμού στην ανωτέρω δασική περιοχή οπότε και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) ανιχνευτές μετάλλων, (4) αυτοσχέδιες ραβδοσκοπικές βέργες και σχετικά εξαρτήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Κρίμα, πέθανε και κεινη η γιαγια του Κουλη η μοναδική που δούλευε σκάβοντας και έκανε μουσείο ο αποστάτης να τα βουταγε κι αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την είπες την βλακεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολίασε ένας οπαδός του Μητσοτακέικου

      Διαγραφή
  3. Ελευθερία στους χρυσοθήρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.