Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέλος στη χρήση μάσκας μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους



Το τέλος στη χρήση της μάσκας από 1η Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου στους περισσότερους εσωτερικούς χώρους ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Από τις 15 Σεπτεμβρίου το μέτρο θα επανεξεταστεί.

Η μάσκα θα είναι προαιρετική για όλους τους κλειστούς χώρους του εμπορίου αλλά και για τα μέσα μεταφοράς που έχουν αριθμημένες θέσεις. Η άρση του μέτρου αφορά και του εργαζόμενους σε αυτούς τους χώρους.

Όπως είπε ο κ. Πλεύρης στις επίσημες ανακοινώσεις, η Επιτροπή δεν έχει εισηγηθεί τι θα ισχύσει με τα σχολεία, αλλά και τα πλοία, κάτι που αναμένεται να αποφασιστεί σε επόμενη συνεδρίαση.

Η μάσκα παραμένει στα ΜΜΜ των αστικών συγκοινωνιών (μετρό, λεωφορείο, ΗΣΑΠ). Υποχρεωτική θα είναι και στα νοσοκομεία και τις υπόλοιπες δομές Υγείας, όπως τα γηροκομεία. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Όλα για τον τουρίστα,μάσκα μόνο όπου τα έχουν υποβαθμίσει παντελώς(δημόσια νοσοκομεία, δομές ηλικιωμένων, ΜΜΜ αστικά, κτελ ) τον Σεπτέμβρη Έλληνα θα φας φιμωτρο που θα πάει καπνός χεσμενους μας έχει η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το καλό σας...18 Μαΐου 2022 στις 7:14 μ.μ.

    Μια απόφαση άθλια και άκρως ηλίθια από έναν υπουργό φανατικά αντιεμβολιαστη. Τον πείραξε που μειώθηκαν οι θάνατοι και οι διασωληνωμενοι, οπότε διάλεξε τον χρόνο για την αύξηση των συγκεκριμένων δεικτών. Οι άλλοι δείκτες των μολύνσεων είναι προφανώς πλασματικοί, γιατί ούτε τεστ διενεργούνται πλέον, αλλά και όσα γίνονται κατ' οίκον δεν δηλώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατάει το κουμπάκι μέσα όλοι, πατάει το κουμπάκι όλοι έξω... Τραγελαφικό 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.