Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Αντικαταστάσεις και συμπληρώσεις δέντρων



Σε αντικαταστάσεις και συμπληρώσεις δέντρων σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους προχώρησε ο Δήμος Έδεσσας σε διάφορα σημεία της πόλης. Συνολικά φυτεύτηκαν 100 δέντρα, κατάλληλα για αστικό πράσινο, που σε λίγα χρόνια θα μεγαλώσουν και θα ομορφύνουν τις γειτονιές της Έδεσσας. 
Τονίζεται ότι η δράση φύτευσης των δέντρων στις γειτονιές της πόλης δεν έχει σχέση με τα διάφορα έργα ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην Έδεσσα και τις Κοινότητες, καθώς στο κάθε έργο ανάπλασης που περιλαμβάνονται κοπές άρρωστων ή επικίνδυνων δέντρων προβλέπονται αντίστοιχες ή περισσότερες φυτεύσεις υγιών και κατάλληλων δέντρων για το αστικό πράσινο.
Η Έδεσσα είναι μία καταπράσινη πόλη, με όμορφα πάρκα, προσεγμένους κοινόχρηστους χώρους, δέντρα στα πεζοδρόμια. Χρέος όλων μας είναι να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα της πόλης και να τον βελτιώσουμε!



Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπράβο στον Δ. Έδεσσας!
    Στα Γιαννιτσά πότε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διόρθωση: ήταν μια καταπράσινη πόλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 25η Μαρτίου σε ένα μεγάλο κομμάτι της έγινε καταπράσινη.
    Έπεται και συνέχεια απ΄ ότι φαίνεται.
    Όσο αφορά δέντρα στο πεζόδρομο και γενικά στο κέντρο της πόλης, αν κάποια από αυτά εμποδίζουν προφανώς κάποιους είτε για τέντες είτε για άλλους λόγους, ¨¨τακτοποιούντα騨 καταλλήλως.
    Γερά, πρασινίστε τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν καταλαβαίνεις το πνεύμα. αυτής της πράξης, τουλάχιστον μη γράφεις αρλουμπες.Το κείμενο το αναφέρει ξεκάθαρα, αντικατάσταση άρρωστων και επικίνδυνων δέντρων, καθώς και συμπλήρωση με νέα δέντρα σε άλλες περιοχές.Κατι δεν πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.