Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραδόθηκε το ποσό από φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα στη Μνήμη του Βαγγέλη ΒρόντζουΣτις 19 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών στη μνήμη του μικρού Βαγγέλη Βρόντζου.
Η μεγάλη συμμετοχή των θεατών βοήθησε στη συγκέντρωση χρηματικού ποσού ύψους χιλίων εκατόν πενήντα ευρώ (1.150€). Το παραπάνω ποσό δόθηκε από το Δ.Σ. της Ο.Μ.Γ. στην Πρόεδρο του Συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ν. Πέλλας για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων σε ανασφάλιστους και άπορους που δεν έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης συνεργάστηκαν πολλοί φορείς, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσφορά τους:
- Στη Liverpool FC Official Supporters Thessaloniki Branch και στην ενιαία - κοινή ποδοσφαιρική Ομάδα των Δικηγορικών Συλλόγων Γιαννιτσών - Έδεσσας "Pellalaw United" και την ΟΜΓ.
- Στο Δήμο Πέλλας για την χορηγία σε μπλούζες και αφίσες, καθώς και για την διάθεση του γηπέδου.
- Στον Α.Σ. Γιαννιτσών για την διάθεση των μπλοκ με τα λαχεία.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε ένα από εσάς που παραβρέθηκε στον αγώνα και συνέβαλε σε αυτή την ανιδιοτελή φιλανθρωπική πράξη.
Για το
Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.