Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός



Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.
Ο τελικός σημαδεύθηκε από επεισόδια. Το ματς, που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, διεκόπη για περίπου 35 λεπτά μετά το γκολ που σημείωσε ο Αϊτόρ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.
Το τέρμα του Ισπανού έκρινε τον τελικό. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 19ο κύπελλο της ιστορίας του. Το τριφύλλι είχε κατακτήσει το τελευταίο του Κύπελλο το 2014 και πάλι απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Διαιτητής: Αντόνιο Λαόθ (Ισπανία) 
Κίτρινες: Γκατσίνοβιτς ,Αλεξανδρόπουλος- Ντάγκλας Αουγκούστο, Σοάρες, Κρέσπο 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουανκάρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Αϊτόρ, Γκατσίβοβιτς (76΄ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες (68΄ Κουρμπέλης), Ιωαννίδης (76΄ Καρλίτος), Παλάσιος (90+4΄ Σάρλια) 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύραντζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46΄ Σίντκλεϊ), Ντάγκλας Αουγκούστο (52΄ Σβαμπ), Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες (46΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (62΄ Μίτριτσα), Άκπομ (67΄ Τσόλακ)

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.