Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χλοοτάπητας και ταρτάν νέου γηπέδου Έδεσσας



Υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρίας η σύμβαση για το έργο εγκατάστασης χλοοτάπητα και ταρτάν στο νέο γήπεδο της Έδεσσας, συνολικού ύψους 577.200,10 €. 
Στο πλαίσιο της παραπάνω σύμβασης θα πραγματοποιηθεί προμήθεια και τοποθέτηση ταρτάν και εξοπλισμού στίβου και γηπέδου ποδοσφαίρου, καθώς και προμήθεια και τοποθέτηση φυσικού και υβριδικού χλοοτάπητα και εξοπλισμού άρδευσης για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Το χρονοδιάγραμμα της σύμβασης είναι έξι (6) μήνες.
Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά:
«Το στάδιο σε λίγο καιρό θα είναι λειτουργικό. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε με τις υπόλοιπες εργασίες για να μπορέσει να δοθεί το συντομότερο δυνατό σε λειτουργία. 
Θέλω να ευχαριστήσω τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας διότι με τεράστιο φόρτο εργασίας υπερβάλουν εαυτούς για να περατωθούν τα έργα.
Με το νέο γήπεδο ένα όνειρο της πόλης μας παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά!».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. μα οι άλλοι λένε οτι δεν υπάρχει ...γήπεδο!!! αλλα κάτι μπάζα μαζεμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα να πάμε να κάνουμε διπλό στο Μπερναμπέου Έδεσσας
      Θα βάλει χλοοτάπητα θα βάλει ταρτάν και τα πρόβατα θα βοσκαν μέσα περίφραξη δεν κερκίδες δεν αποδυτήρια άστο έξω θα αλλάζουν μια χαρά τι τα θες.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους ενα σωστό γήπεδο σε καλό μέρος και όχι μεσα στο κέντρο της πόλης μπράβο δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο δήμαρχε ευτυχώς θα έχει ταρτάν και χορτάρι για τα πρόβατα να βοσκαν γιατί από περίφραξη και αποδυτήρια άστο για άλλη φορά ας μην πούμε για φωτισμό κλπ.

      Διαγραφή
    2. εσύ ρε αβανταδορε (5:21) τι μπράβο δημαρχε τσαμπουνάς και τα σάλια σου εφτασαν μεχρι το πληκτρολόγιο. Αυτός ο ορισμός του γηπέδου είναι απο τον μακαρίτη τον Σούγγαρη και ότι έχει γίνει σε αυτό το γήπεδο είναι μόνο απο τον Καρασμάνη, που πουθενά ο βλάχος δεν τον μνημονεύει επειδή και σε αυτό κουτοπόνηρα, πονηρεύεται το βουλευτικλίκι.

      Διαγραφή
  3. ρε γιαννακη 7:57 μ.μ. 7:54 μ.μ. σε 2 λεπτά 2 σχόλια ! στην αρχή έλεγες δεν υπάρχει χώρος μετά έλεγες μόνο θα σκάψουν μετα έλεγες μονο χώμα εχει τώρα λες για πρόβατα ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ σε 6 μήνες θα λες δεν έχει προβολείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ποια είναι η βλακεία ότι έβγαλε προεκλογικά μια μακέτα και έλεγε το γήπεδο σε ένα χρόνο θα είναι έτοιμο η βλακεία είναι ότι έχουμε 3 γήπεδα στην Έδεσσα και σε κανένα δεν έχει διεξαχθεί αγώνας εδώ και ένα χρόνο και παραπάνω όλα τα γήπεδα είναι ακατάλληλα και μιλάς για βλακείες φτάνει ποιά ένα τουρνουά ακαδημιών να διοργανώσει ρεζίλι θα γίνει υποδομή 0 και αν δούμε και αυτήν την χρονιά γήπεδο όπως πρέπει να είναι θα βάλω χαλκά μεγάλο στην μύτη .

      Διαγραφή
    2. Για να βάλεις πρέπει πρώτα να βγάλεις αυτό που σε σερνουν γιατί 2 χαλκαδες δεν γινετε.

      Διαγραφή
    3. Ωραία απάντηση κανένας δεν με σέρνει έχεις έστω ενα επιχείρημα το ότι δεν είναι χάλια τα γήπεδα στην πόλη η μπορούν να διεξαχθούν αγώνες ακαδημιών. Τα Αλεξάνδρεια θα γίνουν;;;;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.