Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρήστος Δημτσιούδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους



Ο Δημτσιούδης Χρήστος από το Δήμο Πέλλας, μετά την εκλογή του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, δήλωσε τα εξής:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλες τις συντρόφισσές & τους συντρόφους από ολόκληρη την Ελλάδα που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν για πρώτη φορά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η τιμή αυτή που μου επιφύλαξαν με την εκλογή μου ως μέλους της ΚΠΕ αποτελεί συνάμα τεράστια ευθύνη απέναντι στους 270000 συμπολίτες μας που συμμετείχαν στις εκλογές για την ανάδειξή του νέου μας Πρόεδρού & των 180000 συντρόφων που συμμετείχαν στην ανάδειξη των Νομαρχιακών και Τοπικών μας οργανώσεων.

Το συνέδριο μας δεν ήταν άλλη μια κομματική φιέστα όπως πολλοί ισχυρίζονταν ή ήθελαν να πιστεύουν. Ήταν ένα καθαρά πολίτικο συνέδριο που συμμετείχαν όλες οι γενιές του ΠΑΣΟΚ επικυρώνοντας το πολιτικό αφήγημα για Πολιτική Αυτονομία της Παράταξης, Οργανωτική Ανανέωση και ουσιαστική ΕΝΟΤΗΤΑ. Χιλιάδες νέες & νέοι συμμετείχαν στις πολιτικές μας διεργασίες είτε ως εκλεγμένοι σύνεδροι είτε ως παρατηρητές στέλνοντάς ξεκάθαρο μήνυμα:

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ως πρωταγωνιστής για να αναδείξει την ουσία της πολιτικής δημιουργώντας ένα σύγχρονο προοδευτικό πρόγραμμα που θα αποτελέσει εναλλακτική πλειοψηφική πρόταση διακυβέρνησης. Πρόγραμμα βαθιά κοινωνικό που θα απαντάει και θα δίνει λύσεις για τον κόσμο της εργασίας , τους νέους , τους παραγώγους-αγρότες και θα βασίζεται στις αξίες του σοσιαλισμού και της σοσιαλδημοκρατίας.

Τέλος, ευχαριστώ ιδιαίτερα τους συντοπίτες και συντρόφους από ολόκληρη την Πέλλα για την αμέριστη συμπαράσταση, βοήθεια και στήριξη στο πρόσωπό μου είμαι ευγνώμων για όλα και ελπίζω να δικαιώσω και τις δίκες τους προσδοκίες!

Με τιμή & αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Δημτσιούδης Χρήστος

Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

*Ο Δημτσιούδης Χρήστος είναι Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος υπηρεσιών υγείας στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. το ΠΑΣΟΚ με την ΝΔ έχουν κάτι χρέη! Χαιρετίσματα στους Σαμαρο-Βενιζέλους ,Νοβέρδους,Πάγκαλο και τα λοιπά που καταχρέωσαν την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ρε παιδιά τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω και δεν θέλω να τον κρίνω. Αντιθέτως του δίνω τα συγχαρητήρια μου για την εκλογή του παρά του ότι ανήκουμε σε διαφορετικές παρατάξεις. Εσένα ρε κύριε/α 2:31 γιατί σε ενδιαφέρουν τα χρέη των κομμάτων προς τις τράπεζες και δεν ασχολείσαι με την ουσία της πολιτικής. Αν είσαι τραπεζίτης έχει καλώς. Αν όχι ασχολησου με την παράλογη αύξηση της ενέργειας (ηλεκτρικό, καύσιμα, ρήτρα αναπροσαρμογής κλπ) και άφησε κατά μέρους την φιλευσπλαχνια σου για τα κορακια των τραπεζών και των εισπρακτικών που πίνουν το ζεστό αίμα του καθένα από εμας και έχουν αφήσει άστεγους και ανεπαγγελτους δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας λόγω πλειστηριασμών. Αν δεν σε ενδιαφέρει ότι ο μέσος Έλληνας φτωχοποιηθηκε και θα ζήσει μαύρες μέρες ειδικά τον ερχόμενο χειμώνα και ο νταλκας σου ειναι μην χάσουν τα φράγκα τους οι ολιγαρχες που στα κόμματα τα έχουν ήδη χαρίσει, τότε πήγαινε να πηδήξεις από τους καταρράκτες της Έδεσσας. Το πολυ- πολύ θα κάψεις 5 litra βενζινη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Γ@ΜΙΣΙ@ΤΙΚ@ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΡΕΦΕΝΕ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΦΑΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝΚΟΥΛΗ ΠΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΠOΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΟ ΝΒΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.