Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έχασαν το Κύπελλο αλλά πανηγύριζαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών! (βίντεο)



Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχασε το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, όμως οι μοναδικοί οπαδοί του Δικεφάλου δεν το έβαλαν κάτω και μετά το τέλος του αγώνα, βγήκαν να πανηγυρίσουν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα που την στηρίζουν ακόμα και στις ήττες. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. EMEINAN ME TOYΣ ΠΥΡΣΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
    ΠΑΝΑΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για βγες με μπλουζα της ομαδας σου στην πολη να δω κατι

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε άντρα

      Διαγραφή
    3. Πάνε για ύπνο. Μην ασχολείσαι με τον αθλητισμό. Τον βρωμίζεις. Κάτι τύποι σαν εσένα θα έπρεπε απλά να μην υπάρχουν, μη πω τίποτα πιο βαρύ, για να ήταν ο κόσμος πιο όμορφος και ο αθλητισμός η ζωή μας.

      Διαγραφή
    4. Εσύ που απειλεις τον άλλον να βγει με τη μπλούζα της παναθας και της κάθε μία παναθας,σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχες συλληφθεί...
      Δικαίωμα του καθενός είναι να υποστηρίζει ότι θέλει,σιγά μη σε ρωτήσουμε κιόλας...

      Διαγραφή
  2. Θα ήταν από αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο , αλλά δεν ξέρουν πόσο τελείωσε το παιχνίδι.
    Τόση ζαλάδα πχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια τώρα μπουγάτσα !!! Τώρα δες και τίποτα άλλο μπετοβλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσος όρος ηλικίας 14 έτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσω καταθέτοντας την άποψη μου πέραν της πολιτικής και για το ποδόσφαιρο. Ως φίλαθλος της μεγαλύτερης ομάδας του πλανήτη (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ) είμαι συναισθηματικά κοντά και στον ΠΑΟΚ, λόγω οικογενειακών καταβολών, παράδοσης κλπ. Μια ομάδα της προσφυγιάς που για πολλά χρόνια έψαχνε την ταυτότητα της και πλήρωνε ακριβά το μάρμαρο της γεωγραφικής απόστασης της από το κέντρο των αποφάσεων (Αθήνα) καθώς και την ηλίθια στάση μέρους των οργανωμένων οπαδών της. Με την έλευση του Σαββίδη τα πράγματα άλλαξαν κάπως αλλά δίχως να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα (όχι μόνο αυτό των τίτλων, αλλά της νοοτροπίας). Ο χθεσινος τελικός του κυπέλλου ήταν μια θλιβερή παρωδία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, για την Διοικούσα Αρχή του, καθώς και για τα "μάτια" όλων μας που πόνεσαν αρκετά. Ανεξάρτητα με το ποια ομάδα σήκωσε την "κούπα" χαμένο ήταν το ποδόσφαιρο. Μια ατμόσφαιρα από τα παλιά, ένα ματς "παλτό" όπου δεν νίκησε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, αλλά έχασε ο ΠΑΟΚ. Όλοι μας είδαμε ένα ποδόσφαιρο οπισθοδρομικό και αντάξιο με την κουλτούρα της χώρας μας, έναν πολυδιαφημισμένο διατητη ο οποίος εξευτελίστηκε στην συνείδηση όλων για τις τραγικές του αποφάσεις που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα και μια εικόνα ντροπής εκατέρωθεν. Φυσικά δεν εννοω το πέναλτυ που χάρισε αλλά την τεχνικά από τον ίδιο ανικανότητα της εφαρμογής των κανονισμών, καθώς και την απολογιτικη του στάση. Αν είναι δυνατόν να παρεμβαίνει ο αρχιδιατητης του ποδοσφαίρου μας στην απόφαση του για την διακοπή 'η όχι του αγώνα. Να μοιράζει κίτρινες σε πονηρό χρόνο μονόπλευρα, να χαρίζει κόκκινες για να διορθώσει το λάθος του με λάθος και γενικά να μας κάνει να αναρωτιόμαστε ποια η διαφορά του με τον Φωτιά, τον Σιδηρόπουλο, τον Μαλούχο και όλους τους υπόλοιπους. Δυστυχώς πέραν της ανωτεροτητας του ΟΣΦΠ ως club και του ΠΑΟΚ που κάνει προσπαθεια να τον φτάσει παρ' ότι είναι μακράν πίσω, όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι για κλαματα. Το αποτύπωμα των όσων γράφω φαίνεται από την Ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων μας, καθως και από τον "καθρέφτη" της χώρας την Εθνική Ομάδα μας που είναι και θα παραμείνει στα αζητητα. Καλή εβδομάδα σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΣΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΟΚΤΖΗΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ joker ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΔΙΑΤΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.

      Διαγραφή
  6. Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι ωραίο να κοροιδευετε.. Το iq των οπαδών της συγκεκριμένης ομάδας ως εκεί φτάνει, ίσως να μην έχουν καταλάβει πότε πανηγυρίζεις και πότε όχι, γενικά αν υπήρχε υψηλότερο επίπεδο αντίληψης σίγουρα δεν θα υποστήριζαν την συγκεκριμένη ομάδα.

    Δείξτε λίγη ανθρωπιά και συμπόνια στους συνανθρώπους μας, κρίμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να περίσσεψαν πολλοί πυρσοί πάντως . Ούτε γκολ δεν έβαλαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λίγους μήνες πριν σκοτώθηκε ένα παιδί γιατί ήταν ''λαθος'' και αλλά 2 άτομα γλύτωσαν από θαύμα γιατί πηγαν κάνα 10 νταήδες να το παίξουν μάγκες και μόλις κάναν το κακο βγήκαν κανα 5 άτομα να του κυνηγήσουν και έφυγαν σαν τα κοτόπουλα μάλλον και εσυ που θα θαψεις τον άλλον τέτοιος μάγκας θα είσαι. Απόλυτη ντροπή και ξεφτίλα. Δυστυχώς το iq της ομάδας μας δεν θα αλλάξει ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.