Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος σε σύσκεψη στο Διοικητήριο της Πέλλας (φωτο)



Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος συμμετείχε σήμερα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο Πέλλας στην Έδεσσα για τα προβλήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τις αγροτικές παραγωγές. 
Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, εκπροσωπώντας την ΠΚΜ. Στην προσωπική του σελίδα για τη σύσκεψη αναφέρει: 

Υποδεχθήκαμε σήμερα στην έδρα της ΠΕ Πέλλας τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο, φίλο επί σειρά ετών. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν ο Αν/χης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής και εγώ ως εκπρόσωποι της ΠΚΜ, εκπρόσωποι των παραγωγών, των Δήμων και υπηρεσιακοί παράγοντες. Έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα που παρουσιάζονται στην τρέχουσα παραγωγική περίοδο και αναζητήθηκαν οι καλύτερες λύσεις.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ε, αφού είναι φίλος σου Πέτρο Ζέρζη o πρόεδρος του ΕΛΓΑ και παρευρέθηκαν όλοι οι προαναφερθέντες, είναι απολύτως βέβαιο, ότι μετά από τέτοιο brainstormιng, πέρα από την αναζήτηση, θα επινοήθηκαν και οι καλύτερες λύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ZEPZH ΠHΓEΣ KAI ΣY ΓIA ΦΩTOΓPAΦIEΣ, AΛΛA ΣE ΔIKAIOΛOΓΩ, OTI EIΣAI KAI AΣXETOΣ. ΠOIA EINAI H AΠOΦAΣH EΛΓA H ΠΣEA ZEPZH.
    EIΠEΣ TIΠOTA; MΠA ΠOY NA ΞEPEIΣ. TOYΛAXIΣTON ΠEΣ TOY TΩPA ΣTO THΛEΦΩNO, AΦOY KOPΔΩNEΣAI OTI EINAI ΦIΛOΣ ΣOY. MHN TOΛMHΣEI KAI MAΣ ΠAEI ΣTA ΠΣEA. TO KATAΛABEΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα κοματοσκυλα στην σύσκεψη..ένας που να αντιπροσωπεύει τους αγρότες από την απέναντι μεριά δεν υπήρξε..
    Τουλάχιστον πείτε μας τι του είπατε κ τι σας είπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.