Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σχόλιο αναγνώστη μας για τις μπασκέτες στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών (φωτο)



Στην κατάσταση που βρίσκονται οι μπασκέτες που βρίσκονται στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών αναφέρεται αναγνώστης μας: 
"Σας αποστέλλω φωτογραφίες σημερινές (σ.σ. Κυριακή 15.5.2022) από τα γήπεδα μπάσκετ στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών. Δεκάδες νέοι, παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι αθλούνται καθημερινά στο συγκεκριμένο χώρο. Η κατάσταση όμως των μπασκετών είναι απαράδεκτη. Μόνιμα σχισμένα διχτάκια (πόσο κοστίζουν άραγε;), αλλά το σημαντικότερο είναι η παλαιότητά τους. 
Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται το καλάθι όπου έχει σπάσει και υπάρχει σοβαρό θέμα ασφάλειας. Ελπίζω να ασχοληθεί ο Δήμος άμεσα με το εν λόγω θέμα." 



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. γιατί σας κάνει εντύπωση; Ποιά φροντίδα έχει δείξει ο Δήμαρχος και το επιτελείο του για τον αθλητισμό της πόλης; Καμία!Μήπως αυτή είναι η μόνη έλλειψη! στο Δημοτικό στάδιο οι συνθήκες διεξαγωγής Αθλητικών αγώνων ! Κατω από τις κερκίδες , στο κλέιστό η μοκέτα ειναι 30 χρονών! Οι κισσοι μπαίνουν από τα τζαμια! Όταν βρέχει γεμίζει νερό! Η Σκύδρα,η Αλεξάνδρεια, το Λιτόχωρο,η Ελευθερούπολη ειναι χωριάαλλά οι εγκαταστάσεις τους άψογες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ξέχασες το ταρτάν που είναι ανάγλυφο και σκισμένο?....

      Διαγραφή
  2. τι να τις κανεις τις μπασκετες αγορι μου, πήγαινε πιο κάτω να θαυμάσεις την γέφυρα του μπρουκλυν και θα ξεχάσεις το μπάσκετ. Μακράν ο χειρότερος που εχει περάσει , ο δήμαρχος φάντασμα . στα πανηγύρια εμφανίζεται που και που λέει τα δικα του και μετα τρέχει στα χωρια να μαζέψει ψηφοφόρους, αλλά εννοια σας έρχονται εκλογες , θα δείτε εργα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαίως τον υβριζετε, αδίκως τον ψηφίζετε. Και ξέρετε γιατί; Επειδή είστε καφροι, υποτελείς, μακεδονομάχοι, χουντο-βασιλικο-δεξιο-εθνικοφρονες και κυρίως καθηστερημενοι. Αυτός σας αξίζει γιατί οι όμοιοι με τους ομοιους και δεν βαριέσαι αδερφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.