Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη των εργασιών έλευσης Φυσικού Αερίου στα Γιαννιτσά (βίντεο)



Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην πόλη των Γιαννιτσών. 

Η αφετηρία έναρξης αφορά στις οδούς Αριστοφάνους, Αντιγονιδών, Φειδίας, Μητροπολίτη Βασιλείου και Χατζηθεοδώρου (περιοχή κοντά στα Lidl). 
Στις εργασίες παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Χρήστος Βουτσάς, οι επιβλέποντες μηχανικοί της ΔΕΔΑ Ρηγόπουλος Φραγκίσκος και Χαράλαμπος Γεωργιάδης και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρίας Δημήτριος Σούρλας.

Υπενθυμίζουμε ότι η σύμβαση του έργου με τίτλο “κατασκευή δικτύου πολυαιθυλένιου και συνδέσεις οικιακών και εμπορικών πελατών στα δίκτυα χαμηλής πίεσης στις πόλεις των Γιαννιτσών και της Βέροιας, στης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας”, υπεγράφη στις 04/02/2022 και ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΟΥΡΛΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε.  
Ο προϋπολογισμός του έργου φτάνει τα 9,7 εκατ. ευρώ (7,9 αξία χωρίς ΦΠΑ) και αναθέτουσα Αρχή είναι η Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου Μονονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (ΔΕΔΑ). Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε δύο χρόνια (24 μήνες) από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Το έργο
Κατασκευή δικτύου πολυαιθυλενίου χαμηλής πίεσης (4 bar), την εγκατάσταση σελλών παροχής επί του δικτύου, την κατασκευή παροχετευτικών αγωγών πολυαιθυλενίου από τον κεντρικό αγωγό έως το ρυθμιστή (4 bar), την εγκατάσταση ρυθμιστών, την κατασκευή παροχετευτικών αγωγών από τον ρυθμιστή έως τον μετρητή (25 mbar) και τέλος την εγκατάσταση μετρητών για τη διανομή του αερίου σε οικιακούς, εμπορικούς και μικρούς βιομηχανικούς καταναλωτές, στις πόλεις των Γιαννιτσών και της Βέροιας.

Η πόλη των Γιαννιτσών θα τροφοδοτηθεί μέσω ενός σταθμού αποσυμπίεσης CNG. 
 













Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.