Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την ΠΚΜΕργασίες καθαρισμού τεχνικών στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.

Πιο αναλυτικά, πραγματοποιούνται στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας:
εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας με μηχανικό σάρωθρο, από τη γέφυρα του Δενδροποτάμου έως τον ισόπεδο κόμβο της Σίνδου 
- εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων δεξιά της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, από την αερογέφυρα του Φιλίππου έως τον ισόπεδο κόμβο της Παλαιάς Συμμαχικής Οδού Διαβατών
- εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας με μηχανικό σάρωθρο, από τη Χ.Θ. 13+000 μέχρι τη Χαλκηδόνα.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.