Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eurovision 2022: Αποκλείστηκε η Ανδρομάχη – Εκτός τελικού η Κύπρος - Ποιες χώρες πέρασαν



Δυστυχώς η Ανδρομάχη δεν θα δώσει το παρών στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022.
Ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2022 ολοκληρώθηκε και δυστυχώς η Κύπρος αποκλείστηκε. Η Ανδρομάχη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό πάνω στη σκηνή, ωστόσο, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οι 10 χώρες που πέρασαν χθες στον τελικό της Eurovision 2022 είναι οι:
Βέλγιο
Τσεχία
Αζερμπαϊτζάν
Πολωνία
Φινλανδία
Εσθονία
Αυστραλία
Σουηδία
Ρουμανία
Σερβία

Οι χώρες που θα “παλέψουν” για να κατακτήσουν την πρώτη θέση
Συμπληρώθηκαν οι χώρες που θα λάβουν μέρος στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 το βράδυ του Σαββάτου. Όπως κάθε χρόνο, δέκα είναι οι χώρες που λαμβάνουν το εισιτήριο από τους δύο ημιτελικούς για να διαγωνιστούν στον τελικό. Οι Big 5 βρίσκονται αυτόματα στον τελικό λόγω της συνεισφοράς τους στο διαγωνισμό.

Οι 25 χώρες που θα διεκδικήσουν τη νίκη του βράδυ του Σαββάτου είναι: η Ελλάδα, η Αρμενία, η Νορβηγία, η Λιθουανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Ελβετία, η Μολδαβία, η Ουκρανία, η Ισλανδία, η Σερβία, η Πολωνία, η Ρουμανία, το Βέλγιο, η Σουηδία, η Αυστραλία, η Εσθονία, το Αζερμπαϊτζάν, η Φινλανδία, η Τσεχία, η Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία κι η Ιταλία.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.