Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αθήνα ο Ι. Τζαμτζής για την επίλυση ζητημάτων της ΠΕ Πέλλας - Οδική ασφάλεια και ενεργειακά στο επίκεντρο



Διαδοχικές συναντήσεις με Υπουργούς της Κυβέρνησης έχει στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, για την δρομολόγηση, επίσπευση και βελτίωση σημαντικών έργων που αφορούν στο Νομό Πέλλας.

Στη διάρκεια της συνεργασίας του με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη ο κ. Τζαμτζής έθεσε το μείζον ζήτημα με τα επαγγέλματα των χειριστών μηχανημάτων έργου , ζητώντας τροποποιήσεις στην εκπαίδευσή τους και τις δυνατότητες εργασίας τους. Με τον κ. Γεωργιάδη συζήτησαν και σχετικά με την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Διοικητηρίου, για την οποία υπάρχει ήδη έτοιμη η σχετική μελέτη.

Το θέμα του χρόνου υποβολής των προγραμμάτων για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων απασχόλησε και τη συνάντησή του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έλαβε τη διαβεβαίωση από τον Κώστα Σκρέκα ότι η έναρξη του προγράμματος θα γίνει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Την ταχύτερη και απρόσκοπτη κατασκευή του Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας, το οποίο βρίσκεται στη διαγωνιστική διαδικασία, ζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας από τον Υφυπουργό Υποδομών, Γεώργιο Καραγιάννη, παρουσία και της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, Μαρίας Έλλης Γεραρδή. Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι στο τέλος του Καλοκαιριού θα έχει προκύψει ανάδοχος και το έργο θα υλοποιηθεί με τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Αναφορικά με την οδική ασφάλεια στον άξονα Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, ο κ. Τζαμτζής ζήτησε να υπάρξει πρόβλεψη ώστε να γίνει κλειστός ο δρόμος, με την τοποθέτηση συρματοπλεγμάτων εκατέρωθεν, σε όλο το μήκος του οδικού άξονα. Ο κ. Τζαμτζής περιέγραψε εμφατικά τους κινδύνους σοβαρών ατυχημάτων από την ανεξέλεγκτη είσοδο στα ρεύματα κυκλοφορίας ζώων και τροχοφόρων.

Μένοντας σε ζητήματα οδικής ασφάλειας, ζήτησε να γίνουν βελτιώσεις στο οδικό τμήμα Μαυροβούνι – Έδεσσα και συγκεκριμένα στους κόμβους που προτείνει η μελέτη.



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ενας άνθρωπος μπορούσε να απογειώσει τον Δήμο Σκύδρας και αυτόν τον στείλαμε στην Εδεσσα .ΑΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε πολύ τυχεροί που έφυγε από την Σκύδρα και γλυτώσατε. Όσο για το Karatzova θέλω να ρωτήσω τους συντελεστές για το φρένο που βάζουν ώστε να μην ανοίγει η δυνατότητα σχολιασμού για κάποιους, είναι εντολή ' η συνειδητή επιλογή;

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ JOKER θεωρούμε τελείως περιττό από την πλευρά σου το... "καχύποπτο" ερώτημά σου. Μετά από τόσα χρόνια, η σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε με τους αναγνώστες μας είναι ισχυρή και ΟΛΟΙ οι αναγνώστες μας (όπως άλλωστε και εσύ προσωπικά που μας τιμάς πολλές φορές με τα σχόλιά σου) γνωρίζουν ότι δεν παίρνουμε εντολές από κανέναν! Ούτε φυσικά ο περιορισμός των σχολίων αποτελεί "συνειδητή επιλογή", όπως λες. Απλά υπάρχει κάποιο τεχνικό θέμα που προσπαθούμε να επιλύσουμε. Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
    3. Δεν έχω κανένα λόγο ώστε να μην δεχθώ την ξεκάθαρη απάντηση σας στο σχόλιο μου. Η τιμή δεν είναι μόνο δική σας αλλά και ημών όλων των αναγνωστών για την πληροφόρηση που μας παρέχετε. Άλλωστε η Δημοκρατία μας είναι έτσι δομημένη ώστε να πρέπει να δεχόμαστε και την αντίθετη άποψη. Καλό απόγευμα σε όλους σας καθώς και στους συναναγνωστες με τους οποίους πολλές φορές συμφωνούμε και πιθανόν πολλές περισσότερες διαφωνούμε. Αυτή είναι η πεμπτουσία της ελευθερίας του λόγου και ο πόθος όλων για μια Πέλλα καλύτερη, ισχυρότερη. Ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή
    4. ΜΠΡΑΒΟ ΤΖΟΚΕΡ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΘΩΚΟΥ. ΕΓΩ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΜΙΟ, ΕΥΘΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.