Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κ. Σκρέκας για ρεύμα: Στα σκαριά ειδικό τιμολόγιο για τους πολύτεκνους



Σχέδιο για ειδικό τιμολόγιο ρεύματος για τους πολύτεκνους μελετά η κυβέρνηση, προκειμένου να στηριχθούν οικογένειες και ιδιαίτερα όσες δεν περιλαμβάνονται στο κοινωνικό τιμολόγιο.
Αυτό αποκάλυψε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση για την επιδότηση των αυξήσεων των λογαριασμών ρεύματος.
“Με τη νέα υπουργική απόφαση θα καλύπτουμε νοικοκυριά που βρίσκονται σε απόλυτη δυσχέρεια. Επανασυνδέεται το ρεύμα, καλύπτεται το τέλος επανασύνδεσης και ένα ποσό μέχρι 6.000 ευρώ” πρόσθεσε ο υπουργός.
“Έχουμε πολύ λιγότερες διακοπές ρεύματος από το 2017 και το 2018 που δεν υπήρχε ενεργειακή κρίση” πρόσθεσε.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. https://www.pronews.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/etsi-stithike-to-megalo-kolpo-tis-kerdoskopias-sto-ilektriko-reyma/
    Αυτά γράφει ένας νεοδημοκρατης για τη μεγαλύτερη ληστεία που συντελείται, μεγαλύτερη και από εκείνη του χρηματιστηρίου επί Σημίτη, εις βάρος όλου του ελληνικού λαού και όχι μονο όσων έπαιζαν.
    Συνεχίστε τον ύπνο πρόβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ εύηχο όλο αυτό!Απλά με αυστηρότατα εισοδηματικά κριτήρια και προϋπόθεση όλα τα παιδιά να είναι ανήλικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ospou.ftasi.sto.telefteo.skari.emis.den.ha.iparxoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.