Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του διεθνούς Συνεδρίου της ΕΣΕΕ και η λειτουργία της Έκθεσης Τεχνολογίας «Retail Innovation Lab» (φωτο)



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διεθνούς Συνεδρίου Future of Retail 2022 της ΕΣΕΕ με την συμμετοχή 90 ομιλητών, περισσότερων από 800 συνέδρους και την επιτυχημένη έκθεση Innovation Lab με τις ψηφιακές τεχνολογίες που διαμορφώνουν το εμπορικό κατάστημα του μέλλοντος.
Ο συντοπίτης μας (από την Έδεσσα) Πρόεδρος της ΕΣΣΕ Γιώργος Καρανίκας σημειώνει:
"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και συμμετείχατε στο Future of Retail 2022"

Πιο συγκεκριμένα η καινοτόμος πρωτοβουλία της ΕΣΕΕ να οργανώσει στο πλαίσιο του Συνεδρίου την Έκθεση Τεχνολογίας για το Λιανεμπόριο «Retail Innovation Lab» το τριήμερο 27 – 29 Μαΐου, απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια. Έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 800 συνέδρους – τους Προέδρους εμπορικών συλλόγων και ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων από όλη τη χώρα, τους εκπροσώπους των κορυφαίων λιανεμπορικών οργανώσεων παγκοσμίως, τους συμμετέχοντες στις θεματικές ενότητες (Προέδρους, CEOs και εξειδικευμένα στελέχη εταιριών και ακαδημαϊκούς) – να δουν από κοντά, να «πλοηγηθούν» και να ενημερωθούν για τις ψηφιακές τεχνολογίες που συγκροτούν το υπό διαμόρφωση «υβριδικό» εμπορικό κατάστημα της  ψηφιακής εποχής.






 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.