Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελληνίδα εστεμμένη πρωταγωνίστρια στην Sirina – Το top model που άλλαξε καριέρα



Βίοι παράλληλοι για γνωστό μοντέλο. Η Κατερίνα Κουβουτσάκη πέταξε το στέμμα της και από βασίλισσα της ομορφιάς έγινε πρωταγωνίστρια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, το γνωστό μοντέλο αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και από τα καλλιστεία, όπου μάλιστα θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στο “Miss Universe” στο Ισραήλ, μεταπήδησε στον χώρο του πορνό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σκηνές με πρωταγωνίστρια τη μελαχρινή καλλονή είναι ιδιαίτερα σκληρές με την ίδια να επιλέγει να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Γεωργία Σπανού.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, η εστεμμένη επισκέφτηκε αυτοπροσώπως τα γραφεία της Sirina εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει σε αισθησιακή ταινία. Όπως εξομολογήθηκε στους υπευθύνους της εταιρείας, ήταν το όνειρό της για χρόνια αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να πραγματοποιήσει την επιθυμία της. Η ίδια είχε και την απαίτηση να κάνει σεξ μπροστά στις κάμερες με δύο άντρες, όπερ και εγένετο όταν έφτασε η ώρα των γυρισμάτων.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Mπραβο ρε καρατζοβα ωραίο θέμα βρήκες!!...αν θες τέτοια θέματα υπάρχουν χιλιάδες και θα μαζέψεις πολλά κλικ !!! Το επίπεδο θα πάει δάπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξια μπράβο στο κορίτσι να χαρεί το κορμί της να νιώσει όλες της χαρές που μπορεί να της προσφέρει το κορμί της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο πιο χωριό ειναι η κοπελιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην κοπέλα,φαίνεται πως έχει να προσφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.