Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Μαρία Τσουκτορίδου από τα Γιαννιτσά αρίστευσε με 18.7 στα Μαθηματικά και 18.270 μόρια!


Πολύ σημαντική η σημερινή ημέρα για πολλούς μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022, αφού ανακοινώθηκαν οι βαθμοί των μαθημάτων που διαγωνίσθηκαν και άνοιξε ο δρόμος εισαγωγής τους στα ΑΕΙ.
Ημέρα χαράς και δικαίωσης για την Μαρία Τσουκτορίδου από τα Γιαννιτσά, αφού κατάφερε και πέτυχε πολύ υψηλές επιδόσεις και συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους υποψηφίους που ξεχώρισαν, καθώς συγκέντρωσε 18.270 μόρια και θα δηλώσει ως πρώτη της επιλογή το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΑΠΘ. Όπως μας λέει, θα ασχοληθεί σε μεταπτυχιακό επίπεδο με τη Βιοϊατρική Μηχανική. 

Η Μαρία είναι απόφοιτη του 3ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών και η χαρά τόσο η δική της όσο και των γονιών της, Σόνιας και Κωνσταντίνου, είναι πολλή μεγάλη! 
Οι βαθμοί και οι επιδόσεις της ήταν πολύ υψηλές και ειδικά στα Μαθηματικά, "τηρουμένων των αναλογιών"... αρίστευσε: 
Μαθηματικά ΟΠ 18.7, Φυσική ΟΠ 18.6, Χημεία ΟΠ 19.2, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία ΓΠ 16.2!

Η ίδια δηλώνει στην Η.Ε. karatzova.com: "Νιώθω απίστευτα χαρούμενη, δικαιωμένη και ικανοποιημένη με την επίτευξη του στόχου μου, γιατί αποτέλεσε όνειρο ετών. Η προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις ξεκίνησε ουσιαστικά χρόνια πριν, μελετώντας συστηματικά. Η τελευταία αυτή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη αλλά με τη στήριξη των καθηγητών μου που πίστεψαν σε μένα, είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριζε τόσα χρόνια και ιδιαίτερα τη μητέρα μου που ως εκπαιδευτικός στάθηκε πολύτιμη σύμβουλος. Μετά από αυτούς τους πιεστικούς μήνες, θα χαλαρώσω και θα απολαύσω το καλοκαίρι μου περιμένοντας την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους."
Σε ερώτησή μας αν ζήτησε κάποιο δώρο από τους γονείς της για την μεγάλη επιτυχία της, μας είπε ότι σίγουρα θα ζητήσει αλλά δεν το έχει σκεφθεί ακόμη. "Προς το παρόν θα απολαύσω το καλοκαίρι", σημειώνει.
Στα παιδιά που δεν κατάφεραν να γράψουν καλά και δεν θα περάσουν φέτος στις σχολές που ήθελαν, στέλνει το μήνυμα ότι "δεν χάθηκε απολύτως τίποτα. Με πίστη και ισχυρή θέληση, θα καταφέρουν να πιάσουν τα όνειρά τους", υπογραμμίζει.
Εμείς εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη Μαρία και πολλές ευχές για καλή πρόοδο!




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Συγχαρητήρια στη Μαρία και σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν. Αλλά και καλή δύναμη στα παιδιά που θα ξαναπροσπαθησουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.