Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Μάρθα Ασταρτζή από τα Γιαννιτσά ανάμεσα στους άριστους των Πανελληνίων Εξετάσεων, με τρία 20άρια!


"Ταβάνι" έπιασε στις επιδόσεις της η Μάρθα Ασταρτζή από το 2ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, η οποία έγραψε τρία 20άρια στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις και περνάει σε σχολή της αρεσκείας της, "σκορπίζοντας" χαρά και περηφάνεια στην οικογένειά της. 
Οι βαθμοί και οι επιδόσεις της Μάρθας σχεδόν ... "έπιασαν οροφή": Μαθηματικά 20, Προγραμματισμός Υπολογιστών 20, Δίκτυα Υπολογιστών 19.8, Νέα Ελληνικά 15,3!

Οι γονείς της, Μάκης και Χρύσα, δηλώνουν ιδιαίτερα ευτυχείς που ο αγώνας αυτός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φυσικά νιώθουν περήφανοι για το παιδί τους. Επίσης, στέλνουν τα συγχαρητήριά τους σε όλα τα παιδιά που έγραψαν καλά, ενώ για τους μαθητές που δεν τα κατάφεραν σημειώνουν ότι δεν πρέπει να χάνουν την πίστη τους και να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Χαρακτηριστική η ανάρτηση της Χρύσας Στρομπίνη, μητέρας της Μάρθας:
"Μετά από αγώνες και κόπους χρόνων….η δικαίωση! Δάκρυα χαράς! Στιγμές ευτυχίας! Στιγμές υπερηφάνειας!
18.550 μόρια για Πληροφορικής στο ΑΠΘ - (Αποτελεί πρώτη επιλογή της Μάρθας)
18.785 μόρια για Εφαρμοσμένης Πληροφορικής- Πληροφοριακά συστήματα (ΠΑΜΑΚ)
19.010 μόρια για Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΑΠΘ)
19.010 μόρια για Πληροφορικής (Αθήνας)
19.020 μόρια για Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (Χανιά)
Πολλές οι επιλογές σου! Ευχόμαστε να επιλέξεις αυτό που περισσότερο ποθεί η καρδιά σου…. αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη!!! Σ’ ευχαριστούμε αγαπημένη μας για τα τόσα μοναδικά που μας χάρισες!! Ευχόμαστε το νέο σου ξεκίνημα στην ενήλικη ζωή να σου επιφυλάσσει μόνο στιγμές ευτυχίας, πληρότητας και πολλές επιτυχίες!"
Η Μάρθα, όπως μας είπε, ευτυχισμένη και χαρούμενη για αυτό που πέτυχε, αναχωρεί για τις καλοκαιρινές διακοπές της σε νησί των Σποράδων ευχαριστώντας τους γονείς, τους καθηγητές και τους φροντιστές της για την υποστήριξη και συμπαράσταση που είχε στον αγώνα της.
Να σημειωθεί ότι στο 4ο πεδίο των Οικονομικών Σπουδών στα Μαθηματικά ποσοστό 73,56% έγραψε κάτω από τη βάση, πάνω από τη βάση έγραψε ποσοστό 73,5%, στην Εκθεση, στην Πληροφορική 60,1%, στα Οικονομικά 64,69%, αλλά τα ποσοστά των αρίστων είναι πολύ χαμηλά. Έτσι, στο 4ο επιστημονικό πεδίο προβλέπεται «γκρέμισμα» των βάσεων, ακόμα και στις περιζήτητες σχολές.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Όταν σε 4 χρόνια θα παρακαλά να νέοι σε κάνα 5μηνο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ η σε καμία καφετέρια σερβιτόρα ,να ξανακάνετε άρθρο με τη πορεία της κοπέλας.... Πρέπει να ΞΕΔΙΑΛΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΓ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κακια!! αφηστε το παιδι να χαρει την επιτυχια και το επιστεγασμα των κοπων του!! ο,τι και να ναι οποιος ειναι καλος παντα προκοβει!! αργει αλλα προκοβει!! ενω αν δεν κανεις τιποτς η πορεια ειναι παντα σιφουρη εκτος αν τυχεις το λαχειο!!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην κοπέλα και καλές σπουδές!!!δεν μπορεί όμως να γίνεται σύγκριση με τα ΓΕΛ και τον βαθμό δυσκολίας και στην έκθεση και στα μαθηματικά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο συντάκτης του άρθρου κάπου έχει μπερδευτεί.Ενώ η κοπέλα συμμετείχε στις εξετάσεις των ΕΠΑΛ ,όπου οι υποψήφιοι καταλαμβάνουν ένα 5% ή 10% των θέσεων των ΑΕΙ αντιπαραβάλει ,τα ποσοστά αποτυχίας (κάτω από την βάση) των υποψηφίων των ΓΕΛ.Προφανώς αν συμμετείχε στις εξετάσεις των ΓΕΛ ,τα ίδια αποτελέσματα θα είχε.Παρακαλώ σταματήστε να δημιουργείτε εικονικές πραγματικότητες,όπου οι μέτριοι καθίστανται άριστοι.Καλή επιτυχία στην κοπέλα και καλή φώτιση στους γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!!!



















    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.