Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατατέθηκε στη Βουλή η φίμωση των Δημοτικών Παρατάξεων (Νομοσχέδιο)



Η Κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή χθες αργά το απόγευμα το Νομοσχέδιο που καταργεί το δικαίωμα των Δημοτικών Συμβούλων - Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων να θέτουν κατεπείγοντα θέματα προ Ημερησίας Διάταξης στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Η φίμωση των φωνών της Αντιπολίτευσης περιλαμβάνεται στο Άρθρο 44 Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AIRETOS.GR, η κοινοβουλευτική διαδικασία θα γίνει τροχάδην. Ήδη αύριο Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 15:00 διεξάγεται η 1η συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλή.

Το κατατεθέν Νομοσχέδιο και την Έκθεση που το συνοδεύει, ενώ κατωτέρω μπορείτε να δείτε ειδικά το διαβόητο Άρθρο 44, όπως τελικά κατατέθηκε.




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΤΟ ΖΗΤΙΑΝΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΡΟΔΑΚΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.