Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ανακοπή αποδίδεται ο θάνατος της 22χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής



Σε ανακοπή αποδίδεται ο αιφνίδιος θάνατος χθες της 22χρονης φοιτήτριας του ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή. Η τριτοετής φοιτήτρια με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και καταγωγή από τα Χανιά της Κρήτης, άφησε την τελευταία της πνοή εντός του πανεπιστημιακού σταδίου και κατά τη διάρκεια της προπόνησής της, στην οποία φέρεται να ήταν μόνη ενδεχομένως λόγω της βροχόπτωσης που σημειώθηκε χθες και στην Κομοτηνή. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής, καθηγητής Παύλος Παυλίδης, από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι η 22χρονη έκανε ανακοπή ωστόσο εκκρεμούν τα αποτελέσματα του ιστολογικού και τοξικολογικού ελέγχου προκειμένου να διαπιστωθεί η γενεσιουργός αιτία που την προκάλεσε.

Στην Κομοτηνή έχουν ήδη μεταβεί συγγενείς της νεαρής φοιτήτριας προκειμένου να παραλάβουν τη σορό της, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, που θα μεταφερθεί στην Κρήτη όπου και διαμένει η οικογένειά της. 

Σημειώνεται ότι η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ. σε ανακοίνωσή της εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο «ενός μέλους της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά της. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Η ανακοπή από τι προήλθε ας μας πουν οι ειδικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοί ειδικοί...την τύφλα τους δεν ξέρουν

      Διαγραφή
  2. Τα μπόλια βλέπω λειτουργούν κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε να δούμε οι γονείς θα κάνουν κάτι ;θα βγουν οι αλήθειες στο φως; Η θα φάνε και άλλους νέους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γονεις να διερευνησουν σε βαθος τα αιτια..να μην το αφησουν ετσι...λυπαμαι πολυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΗ - ΑΟΡΙΣΤΩΣ - ΕΚΛΕΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.