Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στο Νέο Μυλότοπο: Νεκρή 40χρονη γυναίκα και βαριά τραυματίας η αδελφή της σε τροχαίο στην Ξάνθη



Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Νέου Μυλοτόπου του δήμου Πέλλας από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες Τετάρτη κοντά στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα 40 ετών, ενώ η αδελφή της, 37 ετών, που υπηρετεί ως δασκάλα σε σχολείο της περιοχής, βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση του Μυρωδάτου στο δρόμο Κεσσάνης-Αβάτου, στην περιοχή της Ξάνθης, όταν Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 40χρονη γυναίκα που ήταν συνοδηγός του ΙΧ, ενώ τραυματίσθηκε βαριά η οδηγός - και οι δύο γυναίκες από το Νέο Μυλότοπο. Η βαριά τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται. Ο οδηγός και ο συνοδηγός του φορτηγού, 51 και 22 χρονών αντίστοιχα, τραυματίστηκαν ελαφρά.
Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
Φωτο: xanthinea, xanthinews

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Καλο παράδεισο να εχει κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια της και στους φίλους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βγουν τωρα αμεσα και για ολη την σεζον η τροχαια στους δρομους ολο το 24 ωρο και να δειξουν αυστηροτηταστους παραβατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.